HT Eronet na Sajmu gospodarstva Mostar 2022.: RASTEMO S NAJBOLJIMA

Na izložbenom prostoru od 102 kvadratna metra, HT Eronet će predstaviti novine iz područja infrastrukture, usluga i ponuda uređaja. Također, svim posjetiteljima sajma bit će osiguran pristup Wi-Fi mreži – Mostarski sajam powered by HT Eronet.

73

Nakon dvije pandemijske godine i sajamske pauze, HT Eronet se na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru od 5. do 9. aprila predstavlja s nizom različitih sadržaja, uz moto: Rastemo s najboljima!

Na izložbenom prostoru od 102 kvadratna metra, HT Eronet će predstaviti novine iz područja infrastrukture, usluga i ponuda uređaja. Također, svim posjetiteljima sajma bit će osiguran pristup Wi-Fi mreži – Mostarski sajam powered by HT Eronet.

„Ovogodišnja sajamska prezentacija HT Eroneta uistinu je sadržajna i bogata. Željeli smo pokazati što smo sve, unatoč pandemiji, uradili u protekle dvije godine te u kojem smjeru ide naše poslovanje. Između ostaloga, na sajmu ćemo predstaviti jedan od naših tehnoloških projekata budućnosti – 5G infrastrukturu s brzinama pristupa internetu većim od 2 Gbit/s, tu je i nova IPTV platforma, kao i predstavljanje novih uređaja Xiaomi 12 i Samsung A53, panel o inovacijama.Pretposljednjeg dana sajma – u petak, fokus će biti na gamingu – kroz organizaciju zanimljivog gaming turnira. Htio bih također istaknuti našu suradnju sa SUM-om, o čemu će biti riječi tijekom sajma, a koja je rezultirala nizom izvrsnih projekata proteklih godina poput e-škole te Smart Campusa, s tehnološkim partnerom Ericssonom“, ističe predsjednik Uprave HT Eroneta Vilim Primorac.

Panel diskusija o temi „Inovacija u fokusu – nova generacija mogućnosti“ na rasporedu je u srijedu, 6. aprila, u sajamskoj dvorani 1, s početkom u 11 sati. Uime HT Eroneta, panelist će biti član Uprave Tomislav Ruk.

„Posebno mi je zadovoljstvo što nakon dvije godine online prezentacija, možemo uživo pokazati novine koje smo uveli na tržište te ujedno potvrditi status kompanije koja primjenjuje najbolje prakse i tehnologije u realnom životu. Kao digitalni predvodnik u društvu, stavljamo naglasak na stalne inovacije i njegovanje partnerskog ekosustava, što je najbolje iskazano u našem sajamskom sloganu Rastemo s najboljima. Uz pregršt zanimljivog sadržaja kojim će biti obogaćen naš izložbeni štand, iznimno mi je zadovoljstvo najaviti panel u organizaciji HT Eroneta: Inovacija u fokusu – nova generacija mogućnosti. Zanimljiva tema, iznimno zanimljivi panelisti – prof. dr. Slavko Vidović – osnivač INFODOM grupe, prof. Ivan Vlainić – inovator, Mario Gerenčin – gen. menadžer tvrtke Verso Altima, Danijel Vasić – voditelj projekta Smart Campus SUM-a; govorit će se o značajnim i brojnim mogućnostima i inovacijama koje nam pruža digitalno doba, projektima koje smo već pokrenuli te zakonskim i regulatornim pretpostavkama za nesmetanu implementaciju. Stoga vas pozivam da posjetite sajam gospodarstva u Mostaru i štand HT Eroneta i sami se uvjerite da ‘rastemo s najboljima’“, istaknuo je Ruk.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here