Novi vizualni identitet BLSE na 20. godišnjicu poslovanja

Na novoj su internet stranici implementirani interaktivni grafikoni, novi prikaz različitih vijesti i kalendara aukcija, te je omogućena responzivnost portala na mobilnim i drugim uređajima.

28

Banjalučka berza je u proteklom periodu usvojila nove grafičke standarde. Na novoj internet stranici implementirani interaktivni grafikoni, novi prikaz različitih vijesti i kalendara aukcija, te je omogućena responzivnost portala na mobilnim i drugim uređajima.

 

Novi vizuelni identitet kreiran je na 20. godišnjicu Banjalučke berze, jer je  09. maja 2001. godine održana je osnivačka skupština Banjalučke berze.

 

Ugovor o osnivanju prve berze u Bosni i Hercegovini zaključili su Nova banka Bijeljina, Banjalučka banka Banja Luka, Kristal banka Banja Luka, Semberska banka Banja Luka, Razvojna banka Banja Luka, Balkan Investment banka Banja Luka, VB banka  Banja Luka, Zepter Komerc banka  Banja Luka i brokerska kuća Eurobroker   Bijeljina. Skupštinom je predsjedavao Ranko Labović.

 

Osnivači su izabrali Upravni odbor u sastavu Radovan Bajić, Dobrivoje Tukić, Vesna Grozdanić, Momčilo Poparić i Ranko Travar.

 

U kratkom periodu berza je uspjela da ispuni tehničke i organizacione uslove te je prva transakcija zaključena već 14. marta 2003. godine. Za dvadeset godina na Banjalučkoj berzi je zaključeno 943.286 transakcija ukupne vrijednosti od 7,3 milijarde KM, saopšteno je iz berze.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here