NLB M Bank – Mobilna banka za vaše poslovanje

Brojne su prednosti mobilnog bankarstva za pravna lica, a neke od njih su potpuna kompatibilnost NLB E i M Bank aplikacija.

35

NLB Banka d.d., Sarajevo pustila je u rad aplikaciju mobilnog/elektronskog bankarstva za pravna lica, koja omogućava pridruživanje usluga elektronskog plaćanja i za fizička lica putem samo jedne aplikacije. Klijenti mogu koristiti usluge elektronskog i mobilnog bankarstva 24 sata na dan, kada god požele i gdje god da se nalaze.

Zahvaljujući usluzi NLB M Bank, klijenti bez odlaska u banku mogu izvršiti uvid u stanje i promet računima, kao i pregled transakcija za proteklih 12 mjeseci, plaćanje platnim nalozima u unutrašnjem platnom prometu, slanje potpisane potvrde o izvršenom nalogu na mail adresu po izboru, a imaju i mogućnost izbora izvoda i slanje na mail adresu.

Brojne su prednosti mobilnog bankarstva za pravna lica, a neke od njih su potpuna kompatibilnost NLB E i M Bank aplikacija. Svi procesi započeti na E Banci mogu završiti na M Banci i obrnuto uz jedinstvenu naknada za korištenje E i M banke za SME – pravna lica, jedna autorizacija i samo jedna aplikacija i za fizička i za pravna lica. Provizija je znatno niža za transakcije u odnosu na poslovnicu banke. Korištenje 24 sata, gdje god se klijent nalazi, a pri tome štedi vrijeme i novac. Visok standard zaštite ove vrste bankarstva omogućava sigurno korištenje, dok se transakcije obavljaju jednostavno, u tri koraka, a klijenti imaju uvid u najbližu poslovnicu ili bankomat Banke, kao i mogućnost primanja poruka i obavještenja od Banke.

“Želimo svojim klijentima olakšati poslovanje, te im omogućiti da u bilo kojem trenutku mogu obaviti transakciju, provjeriti stanje računa, ili neku drugu aktivnost. U cilju postizanja jednostavnosti kreirano je rješenje da putem samo jedne aplikacije ‘NLB M Bank’ naši klijenti mogu pristupati uslugama i kao pravna i kao fizička lica, a dodatno su sve započete ili obavljene aktivnosti  direktno povezane sa NLB elektronskom Bankom. Izuzetno mi je zadovoljstvo istaći da je NLB Banka Sarajevo na našem tržištu prva ponudila aplikaciju koja objedinjava sve ove funkcionalnosti i pruža maksimalno korisničko iskustvo našim klijentima. Izazovi sa kojima se suočavamo u posljednje vrijeme pokazali su nam još jednom veliki značaj servisa koji se realizuju putem mobilnog/elektronskog bankarstva, a NLB Banka će i dalje nastaviti svojim klijentima pružati samo najbolja, a ujedno i najjednostavnija rješenja kako bismo zadovoljili sve njihove finansijske potrebe”, – kazala je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d., Sarajevo.

Mobilno bankarstvo za pravna lica NLB M Bank je dostupno za SME klijente i samostalne poduzetnike koji žele brz, jednostavan i siguran pristup i uvid u svoje finansije. NLB M Bank aplikaciju moguće je preuzeti sa odgovarajuće internet prodavnice, putem Google Play trgovine, App Store-a ili Huawei App Gallery.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here