Do 12 mjeseci HBO GO sadržaja uz Samsung UHD televizore

Samsung će za svaki kupljeni UHD televizor u periodu od 12. oktobra do 22. novembra, uručiti poklon vaučer za korištenje HBO GO usluge

12

Gledanost televizije je ove godine porasla širom svijeta, dok su servisi za strimovanje zabiljžili izuzetan rast korištenja u okolnostima kada gledaoci više vremena provode u svojim domovima, a kućna zabava preuzima primat u slobodno vrijeme.

Kako bi građanima pružila nezaboravno iskustvo zabave, kompanija Samsung će za svaki kupljeni Samsung UHD televizor u periodu od 12. oktobra do 22. novembra, uručiti poklon vaučer za korištenje HBO GO usluge. Kupce Samsung UHD televizora od 75 inča i više očekuje dvanaest mjeseci HBO GO zabave, dok su za modele od 65 inča predviđeni vaučeri u trajanju od devet mjeseci, odnosno, šest mjeseci ukoliko se korisnik opredijeli za model sa dijagonalom od 55 inča.

Pored vrhunske Samsung UHD tehnologije, korisnici će biti u prilici da uživaju u više od 300 serija, 850 filmova i mnoštvo crtanih filmova i premijera, među kojima su i najnovije HBO hit serije poput Vučjeg vaspitanja, Lavkraftove zemlje i Trećeg dana.

Za upotrebu poklon vaučera potrebno je registrovati kupovinu u roku od 14 dana od datuma izdavanja računa, a nakon aktivacije vaučera korisniku preostaje da uživa u bogatom izboru serija i filmova dostupnih na HBO GO servisu.

Samsung UHD televizori dolaze u 4K UHD rezoluciji koju karakterše četiri puta više piksela od rezolucije zastupljene kod standardnog FHD televizora, čime su zagarantovani jasnija i oštrija slika, ali i poseban doživljaj gledanja koji korisniku pruža osjećaj učestvovanja u svakoj sceni. Zahvaljujući HDR opciji impresivan spektar boja prisutan je i u tamnim scenama.

Samsung UHD televizori oplemenjeni su i novim mogućnostima za povezivanje, unaprijeđenim Smart Screen funkcionalnostima na bazi vještačke inteligencije, poput Adaptive Picture funkcije za još napredniji i pametniji kvalitet slike. Povezivanje pametnih telefona sa televizorom je dodatno pojednostavljeno Tap View opcijom uz koju je dovoljno prisloniti ova dva uređaja jedan drugom. Pored toga, Multi-View režim rada podrazumijeva prikazivanje sadržaja sa mobilnog uređaja u jednom dijelu televizijskog ekrana, ostavljajući mogućnost istovremenog praćenja sadržaja sa više različitih izvora.

Za više informacija posjetite https://www.samsung.com/ba/offer/uhd-hbo-go-promo/.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here