U petak ujutro počinje Play Media Day 05 online konferencija

Šarolikost i raznolikost tema na ovogodišnjem Play Media Day-u, savršeno oslikavaju širinu kreativnosti i njen značaj u svim sferama života i rada, a nameću i realno pitanje: Hoće li kreativnost spasiti poslovni svijet?

26

Do petog izdanja Play Media Day konferencije, koja će se ove godine po prvi put održati u online formatu, ostao je još jedan dan. U petak 05. juna Play Media Day 05 online konferencija, postaje žarište kreativnosti, zabave, edukacije, praktičnih savjeta i primjera iz kreativne industrije. 26 predavača i panelista, koji su vrhunski stručnjaci u svojim oblastima, govoriće o najaktuelnijim i najrelevantnijim temama današnjice. Play Media Day konferencija publici nudi 12 sati bogatog programa.
Omiljeni regionalni komunikacijski događaj će na jednom mjestu okupiti stručnjake sa svih strana svijeta, od Austalije, Engleske, Austrije, Holandije, Škotske, ali i zemalja našeg regiona. Predavači će publici ponuditi kreativna i inovativna rješenja u poslovanju, brendiranju, oglašavanju, marketingu, dizajnu, promociji na društvenim mrežama i odnosima s javnošću. Period nakon pandemije korona virusa, donosi mnogo izazova u svijetu biznisa. Predavači će se osvrnuti na krizne situacije u poslovanju u protekla dva mjeseca, ali i na ključno pitanje „Šta nakon pandemije?“.

Globalna kriza već ostavlja posljedice širom svijeta, ali uprkos problemima, sada je više nego ikada važno nastaviti poslovati i komunicirati. Konstantno učenje i nadograđivanje znanja više nije samo opcija, već jedini izbor koji preostaje, ukoliko želimo da opstanemo i ostvarujemo rezultate na tržištu.
Šarolikost i raznolikost tema na ovogodišnjem Play Media Day-u, savršeno oslikavaju širinu kreativnosti i njen značaj u svim sferama života i rada, a nameću i realno pitanje: Hoće li kreativnost spasiti poslovni svijet? Neke od zanimljivih tema su i kreativnost kao filozofija života, kako pobijediti 2020. godinu, da li digital voli racionalnog kupca, koliko je bitna etika u oglašavanju, kakva je budućnost podkasta?
Velik dio konferencije, bavit će se i temom promocije i oglašavanja na društvenim mrežama, a ko bi o tome mogao reći pametnije i dati korisnije savjete, nego najuspješniji i najpopularniji regionalni influenseri. Pored toga, govorit će se i o transparentnosti u influensers marketingu, koja postaje sve aktuelnija oblast u kreativnoj industriji.

Još jedan panel, koji privlači mnogo pažnje je panel pod nazivom Online mediji i oglašavanje za vrijeme globalne krize, a koji okuplja urednice i novinarke online medija u BiH. Kako su brendovi poslovali i komunicirali tokom pandemije, koliko su inovativnost i kreativnost bili važni za opstanak na tržištu i u poslovanju generalno? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja ćemo saznati u petak, 05. juna.
Ko je ubica kreativnosti, da li se rizik isplati, pet lekcija koje moraš naučiti prije pokretanja svakog posla, koliko zvuk i emocija vrijede u oglašavanju i šta je ono po čemu te ljudi pamte više od izgleda, odjeće, pa i priče koju pričaš. Bezbroj interesantnih i korisnih poslovnih i životnih lekcija, otkrijte na Play media Day online konferenciji, iz udobnosti svog doma ili kancelarije.
Zbog toga su vrata ovogodišnje Play Media Day online konferencije, otvorena apsolutno svima koji žele da napreduju, da se edukuju, te da postanu konkurentiji i vidiljiviji na tržištu. Prijave i dalje traju, a svoje mjesto rezerviši odmah na playmediaday.com. Iskoristi priliku da usvojiš praktične primjere, znanja i vještine. Komunikacija je beskonačna!

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here