Novi Citroën ë-Jumpy – zna sve u električnom modu!

Ova 100 posto električna izvedba modela Jumpy nudi poslovnim korisnicima praktična rješenja za izazove mobilnosti u gradskom okruženju, ali također u ruralnim područjima, zahvaljujući dosegu dovoljnom za većinu putovanja

52

Citroën, već 90 godina vodeći igrač na tržištu lakih privrednih vozila, danas otkriva sve detalje od svog 100 posto električnog kompaktnog furgona ë-Jumpy.

Ova 100 posto električna izvedba modela Jumpy nudi poslovnim korisnicima praktična rješenja za izazove mobilnosti u gradskom okruženju (pooštravanje uvjeta za pristup gradskim središtima), ali također u ruralnim područjima, zahvaljujući dosegu dovoljnom za većinu putovanja. ë-Jumpy omogućava svim poduzetnicima da vode svoj posao na novi način, sudjelujući u energetskoj tranziciji.

Bez kompromisa u pogledu performansi i značajki koje su Jumpyja učinile takvim uspjehom, ë-Jumpy donosi novu dimenziju u udobnosti i veću bezbrižnost za poduzetnike:

-doseg za bezbrižnost za obavljanje većine dnevnih zadataka;

-230 km po WLTP testnom ciklusu sa 50 kWh baterijom;

-330 km po WLTP testnom ciklusu sa 75 kWh baterijom;

-udobnost (oslobađanje od vibracije i buke te značajno glatko kretanje);

-vozna svojstva u električnom modu

-rad bez sresa (sloboda pristupa područjima s ograničenom emisijama CO2);

-prostor za utovar ostaje nepromijenjen na izvedbama s termičkim motorima;

-smanjeni operativni troškovi.

ë-Jumpy će stići u prodajne salone u drugoj polovini 2020. godine. Pridružit će mu se 100 posto električna izvedba modela Jumper krajem godine i Berlingo Furgon sljedeće godine. Tako će od 2021. cijela komercijalna gama Citroën mati električne modele i dopunit će učinkovite termičke motore..

 

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here