NOVI PEUGEOT 208 FINALIST NAGRADE CAR OF THE YEAR 2020

Osim prepoznatljiva, originalna stila, novi Peugeot 208 također utire nove putove s novom generacijom sustava Peugeot i-Cockpit© s 3D instrument pločom

40
Peugeot

Žiri COTY (Car of The Year) odabrao je novi PEUGEOT 208 na popis svojih 7 finalista objavljenih 25. studenog 2019. Novi PEUGEOT 208 zavađa svojim inovativnim dizajnom, koji sa sobom donosi mladenački duh i energiju, te tehnologijama: nudi snagu izbora između električnog i termičkog motora. Dobitnik nagrade COTY bit će otkriven 2. ožujka 2020. u Ženevi (Švicarska).

Novi PEUGEOT 208 ističe se u svom segmentu. Ponuđen je od svog lansiranja s električnim, dizelskim i benzinskim motorima. Njegov dizajn je oštar i dinamičan. Osim prepoznatljiva, originalna stila, novi Peugeot 208 također utire nove putove s novom generacijom sustava Peugeot i-Cockpit© s 3D instrument pločom i cijelim nizom sustava za pomoć u vožnji, značajki koje su inače rezervirane za više tržišne segmente.

Žiri COTY je objavio listu 7 finalista, prema abecednom redu, nakon prvog glasovanja:

– BMW 1-Series

– Ford Puma

– PEUGEOT 208

– Porsche Taycan

– Renault Clio

– Tesla Model 3

– Toyota Corolla

PEUGEOT je ukupno osvojio pet COTY nagrada i dva puta je bio u « Short List » finalu u dvije godine. Žiri je sastavljen od 60 novinara stručnjaka u automobile iz 23 europske zemlje. Osnovana 1964., COTY nagrada je najprestižnija.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here