Siguran Net za sigurno surfovanje

Nova usluga kompanije m:tel za bezbjednost vaših podataka

166
mtel

S obzirom na to da danas putem interneta i putem telefona obavljamo veliki broj radnji kao što su internet plaćanja, bankarske transakcije, obavljamo poslovnu komunikaciju, posjedujemo na telefonima veliki broj fotografija i ličnih podataka, veoma je važno da svi ti podaci budu zaštićeni.

Zaštita podataka

Posljednjih godina nerijetko saznajemo za pokušaje prevara putem interneta, a možda je i neko od vas ili neko koga poznajete bio žrtva neke vrste online zloupotrebe.

Misleći na sve to i na sigurnost svoji korisnika u online svijetu, kompanija m:tel je u nastojanju da zaštiti svoje korisnike od internet prevara ili pokušaja prevara pokrenula novu uslugu pod nazivom Siguran Net.

Usluga Siguran Net iznosi samo 1,17 KM mjesečno, a njenim aktiviranjem dolazi do blokiranja  svih potencijalnih internet prijetnji i omogućava se korisnicima da slobodno i bez ograničenja surfuju internetom.

Jednostavno produžiti

Usluga Siguran Net je besplatno dostupna prvih osam sedmica svim Pretplata i Dopuna korisnicima kompanije m:tel, a nakon toga, uslugu će veoma jednostavno biti moguće produžiti, odnosno aktivirati pozivom na *100#, slanjem SMS poruke, pozivom m:tel Call centra, putem m:go aplikacije ili putem stranice sigurannet.mtel.ba.

Više detalja o usluzi Siguran Net potražite na adresi sigurannet.mtel.ba.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here