Zajedno sa Gallery poklanjamo primjerak Business Magazinea posjetiteljima Raiffeisen Open Air kina

Riječ je o ljetnom trobroju, koji donosi mnoštvo zanimljivih tema iz svijeta bisznisa

163

Jedini printani magazin u BiH posvećen poslovnom svijetu Business Magazine i ove je godine, već tradicionalno, medijski partner Sarajevo Film Festivala. Četvrta noć festivala u Raiffeisen Open Air kinu bila je u znaku našeg magazina. Naime, sa našim partnerom kompanijom Gallery posjetioci legendarnog Metalca na poklon su dobili akutuelno izdanje Business Magazinea.

Riječ je o ljetnom trobroju, koji donosi mnoštvo zanimljivih tema iz svijeta bisznisa.

Business Magazine, koji je partner SFF-a od samog osnivanja, je samofinansirajući, održivi projekt koji postoji već 12 godina. Riječ je o jedinom specijaliziranom poslovnom magazinu, u koloru i na papiru vrhunske kvalitete, koji izlazi svakog drugog ponedjeljka i najvećim dijelom se distribuira kroz pretplatu. 9.250 predstavnika poslovne zajednice u BiH naš magazin prima na stol.

Business Magazine u svojim člancima obrađuje sve relevantne informacije iz svijeta biznisa, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u regionu i svijetu. Business Magazine ima i svoje online izdanje: http://business-magazine.ba/

Kompanija “Gallery” stoji iza Malta Complexa, stambeno-poslovnog  objekta koji korisnicima nudi stanovanje prema najvišim evropskim standardima i po pristupačnim cijenama na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Kantonu Sarajevo.

Zadatak Malta Complexa je kavlitetom odgovoriti na rastuće potrebe života u urbanom okruženju, stvoriti uslove za komforno, bezbrižno stanovanje unutar užurbanog gradskog jezgra, stvoriti stambeno-poslovni Complex unutar kojeg korisnici sami, prirodno i lako određuju sopstveni tempo života.

U okviru lokacije predviđeni su različiti komercijalno-uslužni sadržaji koji korisnicima Complexa stvaraju ugodniji život i čija dostupnost omogućava prostor i vrijeme za potrebnu pauzu u užurbanom načinu života savremenog čovjeka.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here