PANTHEON konferencija promovira digitalni napredak u poslovnom okruženju

Glavna tema ovogodišnje PANTHEON konferencije je „Digitalizacija 2019 u praksi“

119
PANTHEON

Glavna tema ovogodišnje PANTHEON konferencije je „Digitalizacija 2019 u praksi“. Fokus je na potrebama malih i srednjih preduzeća u BiH. Cilj konferencije je učesnicima pokazati prednosti primjene digitalnih alata u svakodnevnom poslovanju na konkretnim primjerima iz prakse te ih približiti digitalnoj transformaciji.

Vizija za budućnost

Na konferenciji koja će biti održana 13. juna 2019. godine u Hotelu Hills u Sarajevu će uz pomoć stručnjaka za digitalizaciju, uspješnih poduzetnika i kompanija kao i PANTHEON konsultanata biti predstavljeni rezultati digitalizacije u Bosni i Hercegovini kao i vizija za budućnost, strategije za uspješnu digitalizaciju u kompanijama te uspješne digitalne i PANTHEON prakse po profilima i tipovima kompanija. Konferencija je namijenjena svima koji žele da odgovorno obavljaju svoj posao te prate napredak s područja svoje struke, ekonomije, biznisa i poslovnog sistema kojim vode svoje poslovanje ili imaju namjeru da to započnu.

Kao vodeći ponuđač jezički i zakonodavno lokaliziranog ERP softwarea u Adriatik regiji sa više od 57.000 korisnika imamo veliku odgovornost u segmentu malih i srednjih preduzeća pa i šire da ponudimo u obliku poslovnih rješenja najbolje odgovore na izazove i prilike digitalne transformacije i to smo vrlo ozbiljno shvatili. U okviru predavanja i raznolikih, korisnih rasprava želimo potaknuti inicijative i konkretne korake napretka u preduzećima koja koriste naš poslovni program“, istaknuo je Nedim Pašić, direktor Datalab BH.

Konferencija stavlja fokus na privredni sektor, potrebe direktora, računovođa, kao i ostale poslovne funkcije u procesu digitalizacije te će tako biti predavanja i radionice i organizirani. Skladno tome, predavanjima će biti obuhvaćeni primjeri digitalizacije u računovodstvu, kadrovskoj službi, nabavci, prodaji, proizvodnji i menadžmentu. Prezentirani će biti PANTHEON alati i i funkcionalnosti za uspješnu digitalizaciju u kompanijama.

Razmjena podataka

„PANTHEON već danas omogućava nekoliko alata i funcionalnosti za digitalizaciju poslovanja: PANTHEON poslovni proces, eDokumentacija, Sigurnosna kopiju (Backup) i mnogo više. U budućnosti planiramo pristup PANTHEON-u posredstvom svih elektroničkih uređaja te povezivanje i razmjenu ključnih podataka u oblaku i preko eRazmjene.

Digitalizacija je budućnost svih kompanija. Moderno poslovno okruženje danas podrazumijeva napredno korištenje digitalnih tehnologija, bez obzira na industriju u okviru koje se posluje. Bitno je ne samo da bi preduzeće bilo konkurentno na tržištu, već da bi uopće moglo preživjeti u budućnosti. Važno je biti svjestan da neprimjenjivanje savremene tehnologije vas uskraćuje za podizanje poslovanja na viši nivo i optimizaciju poslovnih procesa“, kaže Nedim PašićViše o PANTHEON konferenciji https://www.datalab.ba/pantheon-konferencija-2019/

 

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here