Find Your SPARK Banja Luka – Robotics Edition powered by NSoft

Ove godine događaj Find Your SPARK je u znaku broja četiri - već se četvrtu godinu zaredom održava, i to ovaj put u četiri grada

34
SPARK

Ove godine događaj Find Your SPARK je u znaku broja četiri – već se četvrtu godinu zaredom održava, i to ovaj put u četiri grada! Prvi je Banja Luka, gdje će glavna tema biti robotika. Zabilježite subotu, 15. 6. 2019. u kalendarima, a kao mjesto održavanja unesite QLab u Banjoj Luci.

Edukativne radionice

Da podsjetimo, Find Your SPARK je najpopularniji #SPARKevent koji se sastoji od izložbe najnovijih gadgeta, edukativnih IT radionica i zanimljivih gaming/edukativnih natjecanja.

Banjalučki #FYS će biti fokusiran na osnovnoškolce i robotiku, no na samom gadget showu izložit ćemo i dronove, električna vozila, 3D i gaming gadgete. Djeca će cijeli dan moći besplatno isprobati Makeblock, Lego, Arduino i STEMI robotiće.

U isto vrijeme će se održavati radionica o robotici, gdje će sudionici naučiti sve o mBot i mBlock robotićima, kako se kreću, koje senzore koriste i slično. mBot je cjelokupno rješenje za vaše dijete koji daje praktično iskustvo u programiranju, elektronici i robotici. Ovaj jednostavan za sastavljanje mBot edukacijski robot set pruža neograničene mogućnosti da djeca nauče STEM zanimanja (znanost, tehnologiju, inženjering i matematiku). Predavači su Jelena Kalaba i Sandra Kozaragić iz Kliker škole programiranja. Nakon radionice slijedi i natjecanje.

Program događaja

10 – 17 Gadget Show: roboti, električna vozila, dronovi, 3D uređaji i igraće konzole

10 – 14 Brain Gym: radionica o robotici

14 – 15 Tech Challenge: natjecanje iz robotike

16 – 17 Proglašenje pobjednika i kraj događaja

Find Your SPARK ne bi bio moguć bez partnera i sponzora: NSoft, SYNC, Vitinka, Kliker centar, Qlab, Rolograf i Krajina Klas. Događaj je besplatan – sve što trebate uraditi da biste sudjelovali je popunjavanje kratke forme: http://bit.ly/2HljfB7. Tech ljubitelji, vidimo se u Banja Luci! Next stop: Zenica!

#FindYourSPARK #FYS2019 #FYSBanjaLuka

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here