Barcaffe predstavio svoje proizvode na Coffee Festu u Sarajevu

Svi posjetioci su mogli uživati i degustirati najbolje espresso mješavine koje je Barcaffe pripremio za svoje vjerne potrošače

246
Barcaffe

U veoma lijepom ambijentu dvorane My Face u Sarajevu, održan je tradicionalni festival kafe pod nazivom Coffee Fest. U  toku trajanja Coffee Festa u Sarajevu, svoje najnovije blendove je predstavio i Barcaffe Espresso, regionalni lider u kategoriji.

Birana zrna

Svi posjetioci su mogli uživati i degustirati najbolje espresso mješavine koje je Barcaffe pripremio za svoje vjerne potrošače. Premijerno je predstavljen Barcaffe Divino 100% arabika, super premium blend kafe, pripremljen od pažljivo biranih zrna najkvalitetnije 100% arabika kafe iz srednje i južne Amerike te Afrike.

Poznata lica

Gosti Barcaffe štanda su bili poznata TV lica Maja Čengić, Džena Zeničanin i Nikolina Vranjkić Veljović. Kroz druženje sa baristima štanda Barcaffe Espresso, uz pripremu savršenog espressa i degustacije Barcaffe koktela na bazi kafe, gosti su imali priliku  podijeliti sa njima svoja iskustva u konzumiranju najkvalitetnije svježe kafe i uživati u raznim koktelima u kojima je Barcaffe espresso jedan od glavnih sastojaka.

Baristi Barcaffea su se potrudili da za posjetioce Sajma naprave umjetnost koja se ogledala u šoljici kafe.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here