Avon Encanto luksuzan je ritual njege kože za miris koji traje

Luksuzni mirisni užitak u eksluzivnoj kolekciji Encanto, samo u Avonu!

121
Avon, Encanto

Avon predstavlja Encanto, luksuznu mirisnu kolekciju za njegu kože, za još više njegujućih trenutaka i izvanredan mirisni doživljaj. Encanto je multisenzorni, vrhunski brend sastavljen od bogatih sastojaka i luksuznih mirisa za žene koje zaslužuju više od svakodnevne njege tijela. Poznata kreatorica mirisa Honorine Blanc stvorila je jedinstven parfemski obogaćen mirisni ritual za ženu koja zna i želi biti senzualna, sigurna u sebe i ženstvena, a Encanto mirisni ritual pomoći će joj da uživa u svojoj sigurnosti.

Neodoljiva linija

Avon Encanto dodir senzualne njege dolazi u dva različita mirisna rituala:

Encanto Irresistible linija neodoljiva je kolekcija koja njeguje kožu kompleksom dragocjenih ulja, dok ženstveni miris obavija vaša čula opojnim notama sočne maline, frezije i slatkog suncokreta.

Avon, EncantoEncanto Fascinating linija donosi zapanjujući užitak kože njegovane dragocjenim uljima, dok egzotične note cvijeta žada, rozog bibera i toplog mošusa očaravaju vaša čula i obavijaju kožu poput svile.

Luksuzna tekstura

Njega kože u potpunom mirisnom ritualu Encanto luksuzne je teksture i brzo se upija: njegujuće ulje za tijelo i kupka, losion i mirisni sprej te toaletna voda za tijelo upotpunjeni su i hidratantnom kremom za ruke.  Luksuzan mirisni ritual za cijelo tijelo omogućava cjelodnevnu hidrataciju i onaj poseban osjećaj mirisnog užitka svih čula.

Avon Encatno pronađite u Avon brošuri.

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here