Radionica zdrave hrane sa Nihadom Mameledžijom powered by dm

U periodu od 13 do 16 sati posjetitelji su pozvani da u dmBio kuhinji, postavljenoj ispred dm prodavnice, degustiraju zdrava i ukusna jela koja će Nihad pripremati od domaćih namirnica u kombinaciji s dmBio proizvodima

147
Radionica Nihad Mameledžija

Poznati bh. kuhar, član Udruženja kuhara BiH koji je svoja kulinarska umijeća podijelio i u tri autorske knjige, prepoznatljivo lice sa malih ekrana Nihad Mameledžija male tajne „zdrave kuhinje“ otkrit će Sarajlijama u interaktivnoj kulinarskoj radionici koju će u nedjelju 27. januara, u Mercator centru u Ložioničkoj 16 organizirati dm.

Domaće namirnice

U periodu od 13 do 16 sati posjetitelji su pozvani da u dmBio kuhinji, postavljenoj ispred dm prodavnice, degustiraju zdrava i ukusna jela koja će Nihad pripremati od domaćih namirnica u kombinaciji s dmBio proizvodima.

„Želja mi je da predstavim kako tradicionalne recepte možemo spremiti sa zdravim, organskim namirnicama i proizvodima i tako pripremiti ukusan, zdrav i hranjiv ručak. Meni koji spremam sastojat će se predjela, supe, glavnog jela i deserta, i naravno bit će tu i malih iznenađenja u okusima i sastojcima. Pozivam građane da mi se pridruže, probaju jela koja spremam ali i da pitaju sve što žele saznati o načinu pripreme“, poručio je Nihad Mameledžija.

Bogat asortiman

U izradi specijalnog menija dmBio zdravog ručka Nihad je imao priliku birati željene proizvode iz bogatog asortimana od 500 dmBio proizvoda iz biološkog uzgoja koji garantiraju visokovrijedne i kvalitetne sastojke.

A šta je odabrao saznat će svi oni koji posjete radionicu, gdje će na poklon dobiti i kartice sa originalnim receptima iz Nihadove zdrave dmBio kuhinje. Inspiraciju za pripremu zdravih jela od dmBio namirnica, prema receptima Nihada Mameledžije, zainteresovani će moći potražiti i na www.dm-drogeriemarkt.ba.

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here