Bh. brend Ella bogatiji za novi šampon sa arganovim uljem

Kosa će biti zaštićena od vjetra, sunca, loših materija koje su tokom zime aktivne u smogu, te joj dati i zaštitu kada je u pitanju sušenje kose različitim uređajima

264
Šampon s arganovim uljem Ella

Proizvodni asortimani jedne od najvećih bosanskohercegovačkih kompanija za proizvodnju sredstava za održavanje higijene, ali i sredstava za ličnu higijenu, iz dana u dan postaju bogatiji. Praćenjem trendova kompanija EZ d.o.o. je početkom 2019. godine na tržište lansirala novi šampon Ella s dodatkom argana koji je vrlo tražen kada je u pitanju potreba potrošača u svijetu.

Poseban sjaj

Argan je u posljednje vrijeme postao jako popularan, a riječ je o plodu drveta argana (lat. Argania spinosa) koje raste u jugozapadnom Maroku i koje stanovnici ovog područja nazivaju drvom života. Ulje koje se dobija cijeđenjem argana sadrži zasićene i nezasićene masne kiseline, vitamin E, minerale i karotenoide. Kada je kosa u pitanju argan pomaže da se kosa lakše raščešljava i daje joj poseban sjaj, te smanjuje ispucale vrhove.

Kosa će biti zaštićena od vjetra, sunca, loših materija koje su tokom zime aktivne u smogu, te joj dati i zaštitu kada je u pitanju sušenje kose različitim uređajima. Također, šampon s arganovim uljem produžava trajnost boje na farbanoj kosi, poručuju tehnolozi iz ove kompanije.

“Kada su noviteti u kompaniji EZ u pitanju, pogotovo u odjelu koji je namijenjen ličnoj njezi, naši teholozi se trude da prate svjetske trendove i u skladu sa istim, razvijaju nove proizvode. Baš kao što smo nedavno predstavili prvi bh. šampon sa češnjakom, sada na tržište lansiramo Ella šampn sa arganovim uljem, a sve u cilju kako bismo našim potrošačima ponudili najkvalitetniji proizvod koji će pomoći da njihova kosa bude posve očuvana i zdrava”, izjavila je Lejla Šuman, marketing&product manager u kompaniji EZ d.o.o..

Savršena protekcija

Nakon što je postala ponosni ambasador Ella šampona Dejana Rosuljaš, TV voditeljica, ovim putem je izjavila:

“Svi mi znamo koliko je arganovo ulje ljekovito i koliku zaštitu daje vlasištu, tako da sam ja za svoju kosu pronašla savršenu protekciju. Ella šampon sa arganom hrani kosu i daje joj sjaj, njeguje ispucale vrhove, čuva boju moje kose, štiti kosu od vjetra, fena, hladnoće, te spriječava nastajanje peruti“.

Bitno za istaći je da kompanija EZ posjeduje i vlastite proizvodne pogone za proizvodnju plastične ambalaže, tako da Ella kao i drugi proizvodi ove kompanije od razvoja, sirovine, ambalaže, kao i sam proizvod, apsolutno nose etiketu 100% proizvedeno u BiH.

Ella šampon s dodatkom arganovog ulja dostupan je u maloprodajnim marketima širom BiH u pakiranju od 250 i 1.000 ml.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here