U organizaciji hotelijera Jahorine, Olimpijskog centra Jahorina i Turističke organizaicje Istočno Sarajevo, uz pomoć brojnih prijatelja domaćih kompanija, te podrške Vlade Republike Srpske, kabineta predsjednika, olimpijska ljepotica Jahorina, ove godine po prvi put organizuje „Trku Poznatih Ljubitelja Jahorine“ u subotu, 10. 03. 2018. godine, sa početkom u 17 sati.

„Trka poznatih ljubitelja Jahorine“ okuplja sve prijatelje Jahorine koji su istinski ljubitelji planine i zimskih sportova, a za cilj ima promociju ljepota domaćih planina, zdravog načina života i sportskih aktivnosti. Poziva na redovne sportske aktivnosti, boravak na svježem planinskom zraku, i odličnu zabavu, te promoviše bitnost odvajanja od svakodnevnog, užurbanog načina života koji dovodi do umora, zasićenja i stresa.

Jahorina će 10.03. ugostiti mnoga poznata lica iz oblasti sporta, muzike, kulture, biznisa i mnogih drugih javnih ličnosti. Na ovaj događaj pozvani su svi građani iz BiH, regije i svijeta da svojim prisustvom uveličaju ovu zabavnu manifestaciju, da se druže sa poznatim licima i uživaju u besplatnom noćnom skijanju, te besplatnom kuhanom vinu i čaju za vrijeme trajanja trke.

Voditelji programa će biti poznati stand up komičar Peđa Bajović te profesionalni TV voditelj Dejan Pantelić koji će na specifičan način uveliko pridonjeti da ova trka bude što zabavnija.

Alberto Tomba je zvijezda trke, i 10.03.2017 vas poziva na cjelovečernju VIP zabavu u restoranu Koliba od 21.00h uz besplatan ulaz. Inače, Tomba je gost Jahorine od 07.03.2018, te će u četiri dana svog boravka biti na različitim organiziranim druženjima u hotelu Vučko, Lavina, Bord, Bistrica i Termag.

Trka je probudila veliki interes javnosti i već na prvi pomen naišla na veliki odziv domaćih kompanija koje su podržale ovaj projekat. Svoju ruku prijateljstva pružila je kompanija m:tel, GoPro, UpTrend Marketing Solutions, Prointer, Plantaže, Jelen pivo, Microsoft, SonyPetrol, Zlatara Sofic, Ford, Comprex, Restoran Kibe, Alfa Security, Nova Banka i mnogi drugi, te medijski partneri: RTRS, Radio Antena Sarajevo, Radio Mix i Gracija.

Za više informacija posjetite Facebook stranicu ovog događaja i učestvujte u izboru za najljepšu fotografiju zimskog pejzaža. Organizatori i prijatelji projekta su pripremili vrijedne poklone za one čija fotografija bude odabrana kao najljepša, a koji budu prisutni na Trci poznatih kada će se obaviti odabir najljepših.

„Trka Poznatih Ljubitelja Jahorine“ održat će se u subotu, 10.03.2018. godine, sa početkom u 17 sati.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here