Koliko ste puta bili u kupovini slatkiša i poželjeli osjetiti nešto posebno i jedinstveno? Da li vam se desilo da uvijek nedostaje ono „nešto pravo“? To pravo upravo je stiglo na naše tržište i oduševit će sve one koji uživaju u savršeno čokoladnom zalogaju i osjećaju posebnog na svojim nepcima.

Novi bh. brend Segredo doce orjentiran je na sve čokoljupce i u svojoj tvornici stvara ono o čemu ste do sada sanjali. Narandžasta, pink, zelena, sa dodacima liofiliziranih šumskih jagoda u bijeloj čokoladi i još mnoštvo nevjerovatnih kombinacija je ono što je stiglo na sve police bolje opskrbljenih trgovina u BiH.

Sirovine od koje se prave Segredo doce čokolade porijeklom su iz Belgije, od poznatog svjetskog proizvođača čokolade Callebaut i sadrži 100 posto kakao maslac.

Primamljiva ambalaža je nešto što će vam odmah privući pažnju, a pakovanja su sortirana prema okusima pa su tako čokolade u boji i sa voćnim okusima u bijelom pakovanju, dok su čokolade sa dodacima orašastih plodova u ekskluzivnom tamnom.

Ono što će posebno oduševiti ljubitelje čokolade jesu i praline iz Segredo doce tvornice, ručno rađene sa jedinstvenim punjenjima koje će zadovoljiti i one najprobirljivije. Luksuzno pakovanje pralina i njihov okus biće ključne stvari zbog kojih ćete rado posezati prema policama na kojima se nalaze. Sigurni smo kako će Segredo doce LUXURY praline biti izbor broj jedan, kako za vas tako i za vama drage osobe kojima ćete ih rado poklanjati.

U Segredo doce asortimanu možete pronaći osam različitih vrsta čokolade. Pored toga tu su i praline kao i linija za sportiste, energetske pločice Whey UP, ručno rađene od sušenog voća, putera, meda i dodatka čistog whey proteina. Bez konzervansa su i aditiva, a možete ih pronaći u okusima jagode, vanilije i čokolade.

Dovoljni razlozi da već sada pronađete svoj omiljeni okus i uživate u jedinstvenom čoko doživljaju!

IZVORBusiness Magazine/PROMO
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here