Uz prisustvo velikog broja kupaca i poslovnih partnera, danas su svečano otvoreni tržni centri Mercator u Sarajevu i Banja Luci i simbolično označili povratak Mercatora u Bosnu i Hercegovinu. Ovim svečanim činom je otvoreno svih 83 prodajna centra u BiH.

U proteklom periodu smo veoma naporno radili da uz povratak Mercatora na tržište Bosne i Hercegovine, obezbjedimo da svi zaposlenici zadrže svoja radna mjesta jer kvalitetno i profesionalno osoblje je ključ uspjeha svake kompanije. Radili smo intenzivno na asortimanima, te smo uz postojecih 35.000 naše prodavnice opremili sa dodatnih 2.300 artikala koji svojim kvalitetom označavaju prepoznatljiv stil Mercatora. Posebnu pažnju smo posvetili proizvodima domaće proizvodnje a dobru saradnju sa lokalnim proizvođačima ćemo svakodnevno jačati povećanjem bosanskohecegovačkih artikala. Naša misija nije samo da zadovoljimo, nego i da nadmašimo želje kupaca a  najveća vrijednost je ljubazno i profesionalno osoblje, koje će vam pomoći da se u Mercator-ovim objektima osjećate kao kod kuće. Jer, mi dobro poznajemo svoje kupce i njihove potrebe, prepoznajemo njihove želje. Zbog toga se naši kupci uvijek vraćaju Mercatoru. A i mi smo se vratili Vama i tako napravili pravu stvar.

Mercator je uložio veliki trud da formira najbolju i najkvalitetniju robu u svom asortimanu koji je  pripremljen da zadovolji potrebe i želje svakog kupca. Svojim kupcima je do kraja sedmice obezbjedio mnogobrojne promocije i degustacije proizvoda iz svoje ponude a za penzionere svakog četvrtka odobrava kupovinu sa 10 posto popusta na sve artikle, a tu je i neizostavni Pika program lojalnosti.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here