Novi bh. proizvod vrhunske kvalitete – Kulin sokovi

Kulin je proizvod kompanije Bosnaplod d.o.o. Brčko koja se bavi uzgojem i preradom voća od 1948. godine

1569
Kulin sokovi

Nakon preuzimanja od strane Zeraa Agriculture Investment d.o.o. Sarajevo te zahvaljujući značajnim ulaganjima u infrastrukturu i proizvodne kapacitete, kompanija Bosnaplod d.o.o. Brčko lansirala je na bosanskohercegovačko tržište liniju sokova Kulin. Sa 100% udjelom voća, Kulin je dostupan u okusu jagode, narandže, breskve, jabuke i višnje. Sve sirovine su domaće, a u flašama se krije čisti nektar iz prirode, bez aditiva, konzervansa i šećera.

“Ponosni smo na Kulin liniju sokova koja je svojom kvalitetom osvojila simpatije građana već na prvi gutljaj. Potrudili smo se da našim kupcima širom BiH ponudimo sok visoke nutritivne vrijednosti u kojem je sačuvano najbolje iz voća, što će blagotvorno djelovati na pravilno funkcioniranje ljudskog organizma. Domaće voće koje se koristi u pripremi soka, uz domaću radnu snagu čine ovaj proizvod 100 posto bosanskohercegovačkim,” kazao je Benjamin Vukotić, direktor prodaje i marketinga Zeraa grupe.

Bosnaplod d.o.o. Brčko bavi se uzgojem i preradom voća od 1948. godine. Višedecenijsko iskustvo, svakodnevni razvoj kompanije te moderna proizvodna tehnologija osiguravaju da Kulin sokovi zadovolje najstrožije propise i standarde proizvodnje.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here