Sarajevo Waves otvorio vlastiti Shopping centar

Sadržaji Shopping centra uključuje restoran, igraonicu, frizerski i salon ljepote, salon namještaja, te supermarket Amko komerc.

1222

Kompanija Compact Invest doo Sarajevo u svom luksuznom naselju Sarajevo Waves koje se nalazi u ilidžanskom naselju Otes, otvorila je vlastiti Shopping centar.

Na otvaranju je istaknuto da je cilj novog centra stvoriti sve potrebne uslove za kvalitetan i moderan način življenja unutar kompleksa Sarajevo Waves.

Sadržaji Shopping centra uključuje restoran, igraonicu, frizerski i salon ljepote, salon namještaja, te supermarket Amko komerc.

Generalni direktor kompanije Compact Invest koja gradi kompleks Sarajevo Waves Sultan Alkhannah izjavio je da ta kompanija u svim svojim projektima nastoji pružiti nešto posebno, a pogotovo kad je u pitanju Sarajevo Waves.

Zahvalio je na saradnji Općini Ilidža, njenom načelniku i svim uposlenicima, svim ostalim institucijama koje su pomogle izgradnju Centra, te građevinskom preduzeću Butmir koje je bilo izvođač radova.

Otvaranju je prisustvovao i načelnik Općine Ilidža Senaid Memić koji je rekao da ovakve projekte treba prihvatiti sa svim njihovim manama, kako bi oni bili dobar temelj za nova radna mjesta.

U prizemlju centra, na više od 500 kvadratnih metara površine, nalazi se prodajni objekt Amko komerca.

IZVORFENA/Business Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here