Otvorena nova savremena poslovnica NLB Banke u Mostaru

Ugodan bankarski ambijent nove poslovnice i savremene tehnologije, čiji trend prati NLB Banka je još jedan garant uspješnog poslovanja.

2387

Danas je u centru Mostara na Rondou u ulici Kralja Petra Krešimira IV i u prisustvu brojnih klijenata NLB Banke, predstavnika institucija, medija i građana Mostara, otvorena nova savremena poslovnica NLB Banke d.d., Sarajevo. Ugodan bankarski ambijent nove poslovnice i savremene tehnologije, čiji trend prati NLB Banka je još jedan garant uspješnog poslovanja.

“Otvaranjem ove nove i savremene poslovnice NLB Banke u Mostaru, želimo još više unaprijediti odnos sa našim klijentima. Nakon otvaranja novih poslovnicau Širokom Brijegu,  Ljubuškom i Sarajevu, otvaranje poslovnice u Mostaru je još jedan korak ka ostvarenju naših ciljeva.Želimo biti još bolji partner našim klijentima i osigurati im funkcionalan, moderan i ugodan prostor u kojem će moći rješavati finansijska pitanja, ali i dobiti stručne savjete naših bankara. Uposlenici NLB Banke će učiniti sve da klijenti u Mostaru uspješno rješavaju sve svoje finansijske potrebe. I ova poslovnica je uređena po najsavremenijim bankarskim standardima koji se oslanjaju na savremene tehnologije i zadovoljava sve potrebe modernog bankarskog poslovanja. Sigurna sam da će naši klijenti biti zadovoljni našom bankarskom ponudom”, izjavila je Lidija Žigić, direktor NLB Banke d.d. Sarajevo.

Otvaranje nove poslovnice NLB Banke na atraktivnoj lokaciji će građanima Mostara i okoline omogućiti još bolju i kvalitetniju uslugu i veću dostupnost NLB Banke. Nova poslovnica je ujedno je i primjer koliko NLB Banka ulaže u razvoj i modernizaciju mreže poslovnica u svim regijama svog poslovanja.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here