Legendarna Nokia 3310 stigla u Hrvatsku

Nokia 3310 (2017) gotovo je upola tanja i čak 53g lakša u odnosu na originalni model, a dizajn je osvježen zaobljenim uglovima koji daju nešto blaži i manje robustan izgled.

573
Izvor: GSM Arena

Dugo očekivana Nokia 3310 napokon je stigla u prodaju u Hrvatsku! Ovaj uređaj, sinonim za izdržljivost, kvalitetu i nevjerojatno dugotrajnu bateriju, ima veliki broj poklonika širom svijeta, a ujedno je i najprodavaniji mobitel u Hrvatskoj do danas.

Nezapamćen interes kupaca

Od trenutka predstavljanja u Barceloni, u februaru 2017. zabilježen je do sad nezapamćen interes kupaca i velik broj upita za novim modelom, piše Večernji list. Važno je istaći da se radi o klasičnom mobitelu s tipkama u eri apsolutne vladavine pametnih telefona.

Šta donosi nova Nokia 3310?

Nokia 3310 prvi puta je predstavljena 2000. godine i od tada je postala kultni pojam u svijetu mobilne tehnologije, ali i u pop kulturi općenito. Ovaj model obilježili su iznimno čvrsto i otporno kućište, gotovo imuno na padove i oštećenja, ali i atraktivno zamjenjivo kućište s kojima su korisnici mogu personalizirati svoj uređaj. Nokia 3310 (2017) gotovo je upola tanja i čak 53g lakša u odnosu na originalni model, a dizajn je osvježen zaobljenim uglovima koji daju nešto blaži i manje robustan izgled.

Prepoznatljive tipke koje su promijenile način na koji smo komunicirali putem SMS poruka, zadržane su i u novoj verziji.

Novi LCD zaslon u boji na novom modelu iznosi 2.4“, a opremljen je s polarizirajućim slojem koji omogućava nesmetano korištenje čak i prilikom izrazito jakog osvjetljenja. Verzija 2017 donosi i 2MP kameru s blicem te mogućnost snimanja video zapisa. Najimpresivnija nova karakteristika je odvojiva baterija koja traje nevjerojatnih 22 sati tokom razgovora, a čak 31 dan u stand by načinu rada.

Veliki povratak ima i legendarna Zmijica. Iako su različite verzije ove popularne igre godinama dostupne kao aplikacije za pametne telefone, nova verzija dolazi u redizajniranom dizajnu u boji.

IZVORposlovni.hr
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here