Još nije kasno da i vi dobijete svoj poklon od Grand kafe

Sa Grand kafom imate garantovan i miris i ukus najbolje kafe, ali i siguran dobitak.

2275

Grand kafa je još jednom pokazala kako zna da brine za svoje potrošače i da nagradi njihovu vjernost. Nagradna igra „Vidim ti siguran dobitak“ je ušla u drugi mjesec, a servis brze pošte i dostave nagrada na kućna vrata je zatrpan pozivima učesnika .

“Svakodnevno imamo na naš besplatni telefon stotine poziva vjernih potrošača Grand kafe koji su već sakupili dovoljan broj kesica za jedan od poklona. Kuriri Euroexpress brze pošte isporučuju vrijedno posuđe Metalac širom Bosne i Hercegovine, a kako se bliži kraj nagradne igre, sigurni smo da će broj poziva biti još veći. Mi smo spremni da isporučimo sve poklone”, rekli su nam u Grand kafi.

Velika nagradna igra Grand kafe „Vidim ti siguran dobitak“ traje do 24. juna. Ova nagradna igra je jedinstvena po tome što nema faktora sreće već svako ko sakupi potreban broja pakovanja Grand kafe dobija siguran vrijedan poklon. Ima još sasvim dovoljno vremena da dok uživate u omiljenoj Grand kafi i sakupljate prazne kesice za dobijanje vrijednih nagrada. Svakodnevno fanovi iz Bosne i Hercegovine na društvene mreže postavljaju slike šerpi koje su dobili na poklon od Grand kafe i zahvaljuju se na vrijednim poklonima.

“Kad skupite vrećice nazovete EuroExpress i njihov kurir vam dostavi šerpu a vi njemu vrećice. Za dva dana stiže poklon, baš su brzi. – Hvala Grand kafi, ja sam juče zvala,sakupila 6 vrećica od po pola kile i danas odmah dobila šerpicu,hvala vam”. Ovo su samo neki od komentara na društvenim mrežama od strane vjernih potrošača koji su već dobili svoje nagrade.

Za učešće u velikoj Nagradnoj igri Grand kafe „Vidim ti siguran dobitak“ potrebno je sakupljati prazne kesice Grand Gold ili Grand Aroma kafe. Za prazne kesice od tri kilograma Grand kafe „na kućna vrata“ vam dolazi manja emajlirana šerpa sa staklenim poklopcem, za sakupljena pakovanja od 4 kilograma kafe srednja i za pet kilograma duboka šerpa renomirane fabrike „Metalac“. Kada se sakupi dovoljan broj kesica Grand kafe, potrebno je pozvati besplatan telefon Euroexpress brze pošte 0800 51 100 i nagradu će vam donijeti kurir na kućna vrata.

Sa Grand kafom imate garantovan i miris i ukus najbolje kafe, ali i siguran dobitak.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here