Predstavljen Oracle innovation management cloud

3152

Iskustva Addiko banke na implementaciji Idea & Innovation Management rješenja predstavljena su na 11. konferenciji Oracle cloud day, koja je održana danas u Zagrebu. Pažnja konferencije usmjerena je na cjelovitu strategiju poslovanja u “oblaku” i uticaj na transformaciju poslovanja kompanija. Sistemsko upravljanje idejama i inovacijama čini ovu transformaciju značajno bržom i efikasnijom.

“Naš je cilj prikupiti, analizirati i implementirati ideje iz svih segmenata poslovanja i pretvoriti ih u profitabilne ponude i usluge za naše klijente. Oracle Idea & Innovation cloud je odličan alat za te svrhe”, izjavila je Sanela Pašić, direktorica Addiko Bank d.d. Sarajevo.

Mario Ivanković, direktor Addiko Bank a.d. Banja Luka naglasio je da prikupljanje ideja i prijedloga za inovacije od strane zaposlenika kroz ovaj alat ide značajno brže, a predlagači ideja mogu da vide efekte svojih ideja u vrlo kratkom roku.

“Idea & Innovation Management Cloud projekat Addiko banke je pionirski i uistinu vizionarski pristup menadžmenta banke unapređenju cjelokupnog poslovanja. Oracle je strateški prepoznao potencijal i važnost ovog projekta, te smo zajedno sa našim partnerom, Core d.o.o. Sarajevo, nedavno završili implementaciju rješenja, na način da se zaposlenicima omogući transparentniji i efikasniji način učešća u kreiranju i implementaciji poslovne strategije, te unaprjeđenju poslovnih procesa”, istakao je Faruk Jažić, voditelj prodaje i ključnih klijenata za Oracle Adriatics.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here