Sretne misli najbolja su vodilja i najljepša inspiracija kroz život. Nakon edicija koje su slavile ljubav, zahvalnost i dobrotu prema bližnjima Jana voda s porukom donosi sretne misli kojima, također, inspiriše i potiče na pozitivne promjene.

Poruke sreće pronalaze sve one koji zastanu na trenutak, a djetelina s četiri lista, kao već tradicionalnog simbola sreće, prati novu ediciju Jana vode s porukom sretnih misli. Među prvima koji su imali priliku probati Jana vodu s poruke sretnih misli su bile brojne poznate osobe, glumci, književnici i umjetnici iz bh. javnog života, koji su i na ovaj način potaknuti da razmisle šta za njih predstavlja sreće i u kojim su trenucima bili uistinu najsretniji. Mnogi su se uz osmijeh prisjetili posebnih događaja u svojim životima, ali i svojih najbližih s kojima su dijelili te trenutke. Nova edicija Jane, ocjena je onih koji su probali, doprinosi odličnom raspoloženju i služi za stvaranje novih lijepih uspomena.

Posebnu pažnju privlači novi vizuelni identitet Jana bočica, čiji već prepoznatljivi dizajn krase listovi djeteline uz novi hashtag #sretnemisli. S tako lijepom porukom, nova će edicija Jane vode s porukom zasigurno osvojiti brojna srca.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here