Povodom novogodišnjih praznika kompanija Jaffa obradovala je 1000 bh. mališana prigodnim poklonima, a slatki paketići u njihove ruke stigli su zahvaljujući nevladinom udruženju Pomozi.

Dio paketića je podijeljen ispred Jaffa kućice na Holiday marketu u Sarajevu, a ostatak će biti podijeljen preko udruženja Pomozi.ba. Djeca nisu krila oduševljenje zbog slatkih darova i osmijehom su pokazali zahvalnost.

Moderator Jaffine dodjele paketića bila je Emela Burdžović, a prisutnima se obratila i predstavnica kompanije Jaffa Aleksandra Leković ističući kako im je bilo veliko zadovoljstvo raditi u korist najmlađih. Dodjeli je prisustvovao i Adnan Tatarević predstavnik nevladinog udruženja Pomozi, koji je održao prigodan govor o ciljevima i rezultatima ove humane akcije.

Specijalno pakiranje Jaffe biće u prodaji do zatvaranja Holiday marketa koje je predviđeno za 14. januar 2017. godine. Svi posjetioci Sarajevo Holiday Marketa u Jaffa kućici mogu kupiti ovo specijalno pakiranje, te na taj način osigurati poklon za jedno socijalno ugroženo dijete. Jedan poklon osigurava jedan dječiji osmijeh.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here