Butik destilery NADAREVIĆ iz Tuzle nastavlja sa osvajanjem zlatnih medalja na ocjenjivanjima rakija u regionu. Nakon zlatnih medalja u Osečini i na Gradačačkom sajmu, protekle sedmice oni su osvojili i Zlatnu plaketu za svoju Viljamovku Rare&Pure 2014 na 4. Internacionalnom festivalu žestokih pića i rakija Spirit Fest u Sarajevu.

Kako sami kažu, ipak najveće im je priznanje, to što su posjetitelji njihove rakije ocjenili kao najbolje na ovoj smotri ali i činjenica da su vlasnici najeminentnijih ugostiteljskih objekata u Sarajevu, tražili odmah mogućnost da njihovim rakijama obogate svoju ponudu.

“Svaki festival i svako pojavljivanje pred publikom koja zna šta je dobra rakija, je za nas veoma bitno, jer određuje da li idemo u pravom smijeru i da li je dobro ovo što radimo”, istakao je Fikret Nadarević vlasnik Butik destilery NADAREVIĆ.

Podsjećamo da iz ove destilerije vole napomenuti da oni prave moderne rakije ili rakije novog doba. Iza njih je desetogodišnje iskustvo i vrhunsko poznavanje vina, koje su pretočili u proizvodnju rakija, što je novina na ovim našim prostorima.

Rakije iz Boutique Destilery Nadarević uskoro ćete moći pronaći u prodaju u Vino, Sir, Čokolada Shopu u Tuzli.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here