Robna kuća Tuzlanka još jednom je u prilici da svojim posjetiteljima ponudi poseban ugođaj kupovine i zabave kroz niz pogodnosti i događaja tokom decembra ove godine. U posljednih nekoliko godina investiralo se u proširenje i rekonstrukciju RK Tuzlanka, kako bi svim svim kupcima i posjetiocima pružila novi doživljaj kupovine.

Nakon završetka rekonstrukcije pokretnog stepeništa, a sve u cilju lakšeg kretanja kupaca i njihovog bržeg dolaženja do željenih proizvoda, u decembru će RK Tuzlanka pouditi mnogo iznenađenja i odlične zabave.

Prije svega otvorit će se nove radnje, poput prodavnice obuće Bambi, sportska odjeće i obuće Intersport, New Yorker je proširio svoj prodajni prostor, zatim butik P….S fashion.

Prva velika zabava planirana je za dan 9. decembar (petak), kada od 12.00 sati kreću kulturna dešavanja, nastupi poznatih izvođača iz Tuzle, te animatora za djecu. Cijeli taj dan bit će ispunjen različitim vrstama zanimljivosti, koje će pružiti poseban ugođaj posjetiteljima Robne kuće. Robna kuća Tuzlanka će imati produženo radno vrijeme i svi posjetitelji mogu na miru i bez žurbe kupiti nešto za sebe, svoju porodicu, ali uživati i u odličnoj zabavi.

S obzirom da je vrijeme praznika, posebna pažnja je posvećena mališanima. Od 12 sati počinje poseban praznični program za djecu: klovnovi „Osmjeh za osmjeh“, korner za fotografisanje sa omiljenim likovima Star Wars, nastup orkestra „Balsika“, itd.

Istog dana u petak 09. decembra, planiran je i LATE NIGHT SHOPPING, gdje će u svim radnjama biti upriličena posebna sniženja, a koji će raditi do 24h. U svim radnjama bit će upriličene posebne akcije, popusti, pokloni i promocije.

U večernjim satima Robna kuća Tuzlanka će svojim posjetiteljima pokloniti koncert regionalne rock zvijezde Kikija Lesendrića i grupe “Piloti”. Izvršni producent događaja je Artz produkcija Tuzla.

“S nestrpljenjem očekujemo naše drage kupce i posjetitelje da nam se pridruže i budu dio ove velike zabave. I evo na kraju, još jednom pozivamo sve građane Tuzlanskog kantona i šire da dodju u RK Tuzlanka 09. decembra i da uživaju u svim iznenađenjima koje smo pripremili za njih i naravno da budu naši stalni posjetioci”, sopćeno je iz Organizacionog odbora.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here