U srcu slikovitog, bregovitog i mirnog Hrvatskog zagorja, Terme Tuhelj se kvalitetom svojih usluga na području wellnessa, saune i kongresnog turizma, probijaju u sve značajnije hrvatske destinacije. U Terme Tuhelj, koje su poznate po ljekovitoj termalnoj vodi, goste tokom cijele godine privlači najveći hrvatski kompleks unutarnjih i vanjskih bazena, te najveći centar sauna.

U ovom kraju s nešto više od dvije hiljade stanovnika, koji se nalazi u srcu Hrvatskog zagorja, okruženom brežuljcima, uvijek ćete se osjećati dobrodošlo. U zadnje se vrijeme brzo razvija, prije svega zbog razvoja turizma, koji se temelji na ljekovitoj termalnoj vodi i blatu. Zbog zasluga Termi Tuhelj kraj je postao značajna turistička destinacija za sve stanovnike glavnog hrvatskog grada, a sve više privlači i turiste iz inostranstva, posebno iz Bosne i Hercegovine.

Terme Tuhelj su idealna turistička destinacija za porodične praznike. Svim članovima porodica odmor u ovim toplicama bit će ugodan i nezaboravan. Jedino Terme Tuhelj nude programe porodičnog wellnessa u Hrvatskoj, a u ponudi je i porodično sauniranje, te brojne aktivnosti za djecu koju možete povjeriti na čuvanje sjajnoj ekipi i tada si možete priuštiti neko vrijeme samo za sebe. Na raspolaganju je više porodičnih paketa.

U Termama Tuhelj vaš odmor počinje najranije jer su tako blizu. Poslušajte sebe i krenite u istraživanje sadržaja. Na svom putovanju saznat ćete zašto je voda izvor života. Kreirajte svoju SPA avanturu uz fantastične popuste i gratis boravak najmlađih članova porodice. Ova akcija vrijedi od 06.11. – 24.12.2016.

Classic soba 3 dana/2 noći cijena 238,00 € za dvije osobe – promotivna cijena za dvije osobe 178,50 €.

Classic soba: u obnovljenom dijelu hotela Well: tuš/kada, fen za kosu, telefon, TV, mini bar, balkon u većini soba

Premium soba 3 dana/2 noći 290,00 € za dvije osobe – promotivna cijena za dvije osobe 217,50 €.

Premium soba: u novom dijelu hotela Well: tuš/kada, fen za kosu, telefon, mini bar, TV, sef, balkon.

Paket uključuje: smještaj u Classic ili Premium sobi, bogati WELL doručak, domaća večera sa širokim izborom zagorskih i nacionalnih specijalitetima, ponudom vitalne hrane, te posebno pripremljenim jelima pred gostom uz savjete naših kuhara (front cooking), neograničeno kupanje u bazenima Vodenog planeta, kupanje u Wellness centru Termalija u Termama Olimia (i tokom ljeta u Termalnom parku Aqualuna), neograničeno korištenje fitness-a, ručnik za bazen ili saunu u sobi, animacijski WELL program, noćno kupanje subotom, gratis WI-FI u prostorijama hotela.

Doplate: boravišna taksa 1,00 € po osobi/dnevno, puni pansion 12,00 € po osobi/dnevno, ulaz u Svijet sauna 11,00 € po osobi, apartman 20% doplata po osobi, jednokrevetna soba – Premium soba 25,00 € po osobi/dnevno, Classic soba 15,00 € po osobi/dnevno, dodatni dan – Premium soba 109,00 € za dvije osobe na dan, Classic soba 89,50 € za dvije osobe na dan.

Popusti: 15 posto popusta – treća odrasla osoba na dodatnom ležaju.

Više o ponudi na: www.terme-tuhelj.hr.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here