U Sarajevu se danas i sutra, 22. i 23. oktobra 2016. godine održava jubilarni 10. Rally Jahorina 2016, tim povodom u Fordovom salonu u Sarajevu čiji je ovlašteni trgovac za BiH kompanija Grand Automative organizovana je press konferencija. Ford BiH je ujedno i ponosni sponzor ove manifestacije.

 

Na press konferenciji predstavljene su rute rallya, a svim prisutnima se obratio Miro Greh, organizator rallya: “Jako smo ponosni što smo uspjeli organizovati ovaj jubilarni 10. Rally Jahorina, iako se u našoj organizaciji ova manifestacija organizuje od 2013. godine, ova manifestacija ima jako daleku historiju”.

 

Prisutnima se obratio i Mirhad Šabotić direktor kompanije Grand Automative, ovlaštenog uvoznika i servisera za Ford vozila u BiH, istakavši kako je ova kompanija počela sa radom u julu ove godine, da je sa velikim zadovoljstvom podržava ovu manifestaciju, te da će Ford nastaviti podržavati manifestacije ovog i sličnog tipa.

10. Rally Jahorina, boduje se za Šampionat BiH, te Kup BiH, a upisan je i u FIA kalendar za CEZ u 2016. godini.

Na press konferenciji govornik je bio i Antal Kovacs vozač – učesnik 10. Rally Jahorina, koji će sjediti za volanom Fordovog vozila.

Više o Fordu u BiH pogledajte na adresi www.ford.ba.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here