DOMOD – jedna od vodećih bosanskohercegovačkih kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji i distrubuciji tehnike i kućanskih aparata konačno je stigla i u Konjic.

Od petka, 14. oktobra 2016. godine novu poslovnicu tehnike DOMOD možete pronaći na adresi Suhi Do br.1 u Konjicu. U prisustvu poslovnih partnera, gostiju, prijatelja, ljubitelja tehnike i kupaca otvorena je prva Domod poslovnica tehnike u Konjicu. Prisutni su uživali u domaćinskoj i ugodnoj atmosferi, upoznavanju sa novitetima na polju tehnike i razgledanju raznolikih ponuda pripremljenih povodom otvorenja.

Prisutnima se obratio direktor DOMODa Nedim Vuk. Vuk je u ime DOMOD kolektiva poželio dobrodošlicu svim prisutnim poslovnim saradnicima, predstavnicima medija i kupcima.

“Otvaranjem nove DOMOD poslovnice, prve u Konjicu, a ukupno jedanaeste pod okriljem DOMOD-a, nastavljamo našu strategiju održivog razvoja jer svojim kupcima širom BiH donosimo najveća svjetska dostignuća na polju tehnike. Posebno nam je drago da ćemo otvaranjem nove poslovnice ujedno otvoriti i nova radna mjesta mladim ljudima”, istakao je Nedim Vuk. Dodao je i da je DOMOD mlada kompanija u usponu koja će iskoristiti sve raspoložive resurse za daljni napredak, širenje poslovanja i pozitivne poslovne atmosfere.

Zvanično otvorenom poslovnicu u Konjicu proglasili su direktor DOMODa Nedim Vuk i načelnik Općine Konjic Emir Bubalo svečanim presijecanjem vrpce. U svom obraćanju povodom otvorenja DOMOD poslovnice načelnik Bubalo je uz čestitke uputio i riječi ohrabrenja ovoj investiciji u Konjicu, pozvao građane da iskoriste ovu pogodnost u svom gradu, ali i da podrže zapošljavanje svojih sugrađana.

Od sada građani Konjica mogu na  brži i jednostavniji način dobiti uvid u DOMOD ponudu i asortimane svjetskih brendova tehnike kao što su: Samsung, Sony, VOX, Indesit, Gorenje, Hotpoint Ariston, Bosch, LG, Philips, Beko, Panasonic, HP, Dell, Lenovo, ASUS, Acer, Canon, Black&Decker, Dewalt, Metalac, Korkmaz, Tefal, Rowenta i dr.

Svi prisutni su pohrlili u razgledanje poslovnice i upoznavanje sa sniženjima i posebnim popustima na odjelima bijele tehnike, audio-video tehnike, IT opreme, malih kućanskih aparata i posuđa koje je DOMOD pripremio povodom otvorenja. Za kupce i posjetioce DOMOD je  obezbijedio  poklone i nagradnu igru sa neodoljivim fondom nagrada.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here