U srijedu 19. oktobra od 18 sati, jesenja sezona I&F McĆoška nastaviće se predavanjem Brend i digitalni marketing, koje će u Tribinskoj sali Doma omladine Beograda održati Dragana Marković, menadžerica za poslovni razvoj fullservice digitalne agencije Drive koja posluje u okviru I&F McCann Grupe.

“U digitalnim medijima brendovi imaju prostora da prilagode svoju oglasnu poruku mediju, korisniku, vremenu i uređaju, a također sami digitalni mediji postali su interaktivniji i brendovi imaju više mogućnosti da postanu dio života korisnika. Ovo im daje mogućnost da oglasne poruke imaju različite ciljeve, od povećanja svijesti o brendu, angažovanja korisnika do konkretne online kupovine. Na predavanju Brend i digitalni marketing govorit ćemo o predstavljanju brendova na digitalnim medijima, pripremi atraktivnog contenta i prilagođavanju oglasne poruke mediju, korisniku, vremenu i uređaju”, najavila je Marković.

I&F McĆošak organizuju Američki kutak u Beogradu i I&F McCann Grupa, kako bi doprinijeli boljem razumijevanju djelatnosti i prenošenju znanja i vještina koje čine savremeni svijet komunikacija. Predavanja su besplatna, a broj mesta je ograničen. Svi zainteresovani mogu da se prijave putem e-maila: beograd@americancorners.rs.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here