Druženje, inspirativni  govor i odlična predstava rezultirali su dobrim raspoloženjem, koje je obilježilo četvrti Ladies In by Jana voda s porukom ljubavi u organizaciji kompanije Altermedije.

Prvi dio eventa protekao je u druženju, upoznavanju, razmjeni kako poslovnih tako i privatnih kontakata ali i iznenađenjima. Naime poslovne dame imale su priliku da čuju predavanje dr. sc Jasmina Zahirovića o temi „Fitnes kao trend savremene žene u biznisu“.

Više od 200 poslovnih žena u drugom dijelu eventa uživalo je u predstavi „Iza kulisa“. Predstava je rađena po tekstu Majkla Frejna, a u režiji Jovice Pavića.

Jana, voda s porukom ljubavi, For The Hunters, Ledo, Voćar, Surf, Fructal, Vinogradi Nuić, Deling, Mliječna industrija Migg, s.Oliver, Catering restoran Royal, Medela Integralni keks, Menprom, Stomatološka ordinacija dr.Tučić, zaslužni su za promociju kulture i poduzetništva u Tuzli.

Medijski prijatelji: AZRA Magazin, RTV TK, Klix.ba, InStore Magazin i InBar, Antena Sarajevo, Hayat TV, Pink BH, Kameleon, ženski.ba, gdjeizaci.ba, Faktor, ekskluziva.ba.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here