Uz podršku Microsoft BiH, partnerske kompanije Infodom i InfoCumulus u prostorijama hotela Pino Nature na Trebeviću danas organiziraju seminar na temu korištenja Customer Relationship Management platforme. Učesnicima seminara prezentirat će se zašto Dynamics CRM ima 243% procijenjeni Return On Investment, te kako savremene kompanije koriste tehnologiju u svrhu uštede i povećanja prihoda.

“Današnji seminar namijenjen je članovima uprava firmi koje se bave osiguranjem i finansijama, zatim voditeljima prodaje i marketinga ali i svima koji žele unaprijediti znanje iz područja prodaje i marketinga. Iako je CRM u svojoj osnovi jednostavan, dinamičnost poslovanja i velika konkurencija stavlja pred njega značajne izazove. Klijenti su sve zahtjevniji, te je nužno personalizirati i prilagoditi našu ponudu njihovim potrebama. CRM rješenja su tehnološka podrška poslovanju koja to uspješno omogućuje”, izjavio je Alan Ćatić, direktor InfoDoma Sarajevo.

Kompanija InfoDom, Microsoft Dynamics partner, pruža usluge strateškog konsaltinga, vođenja programa i projekata, informacijske sigurnosti i revizije poslovanja, s velikim iskustvom upravo u industrijama finansija i osiguranja.

Kompanija InfoCumulus osnovana je 2010. godine, jedina u regionu u potpunosti je fokusirana na Microsoft Dynamics CRM, i već godinama je nosioc Microsoft Gold Partner statusa.  Predavači su eminentni IT stručnjaci koji će svoje iskustvo rada na ovoj platformi podijeliti sa učesnicima seminara te im dati smjernice kako da kompaniji donesu uštede u vremenu, radu, te poboljšanju učinka poslovanja.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here