Na sinoćnjem Ladies In eventu više od 170 poslovnih žena nije krilo oduševljenje predstavom, druženjem i iznenađenjima koje su organizatori Altermedija i prijatelji eventa pripremili samo za njih.

Osmo po redu Ladies In druženje je pored navedenog donijelo i nova poznanstva, kako prijateljska tako i poslovna u cilju promocije ženskog poduzetništva i kulture.

Predstava „Umri Muški“ koja je nastala 1990. i koja od tada nije prestala puniti salu Kamernog Teatra 55 i sinoć je potvrdila zbog čega je najizvođenija bh. predstava. Poslovne žene su ovu kultnu predstavu ispratile sa ovacijama i višeminutnim aplauzom. Priča o zapetljanom ljubavnom trouglu između Eve, Marija i Brune, u režiji Admira Glamočaka, koji također igra u predstavi rame uz rame sa Senadom Bašićem, ispričana je kroz mnoštvo duhovitih situacija koje publiku, a ponekad i same glumce, ostavljaju bez daha od smijeha.

Jana, voda s porukom ljubavi, Pro Nails, Alster Pro, Optika Durak, Surf, Nescafe, For the hunters, Ledo, Restoran Duett i Dr. Pasha su prijatelji projekta koji su podržali novi ciklus Ladies In evenata. Medijski prijatelji projekta: AZRA Magazin, InStore Magazin i InBar, Klix.ba, Antena Sarajevo, Hayat TV, Ekskluziva, Faktor.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here