Stara tvornica duhana u Rovinju za manje od sedmicu dana, tačnije 22. septembra, postaje najveće regionalno mjesto okupljanja zanimljivih predavača koji će s posjetiocima izmjenjivati kreativne ideje, predstaviti nove trendove na tržištu, te u tri dana trajanja Weekend Media Festivala razmjenjivati bogato poslovno iskustvo.

I ove godine se u Rovinju očekuje oko 4000 učesnika pa se Weekend pobrinuo da, uz ozbiljna predavanja, panele i prezentacije, ne nedostaje zabave. Tako bogati program započinje u Pepermint klubu koncertom Hladnog piva powered by Laško, a da zabava nakon koncerta potraje do dugo u noć pobrinuće se DJ Filip Jelaš. Opuštenoj atmosferi nakon prvog dana predavanja, u petak 23. septembra, pridonijet će Strongbow Urban Garden Party i Vintage Zagreb Festival u Pepermint klubu, potom posjetioce zabavlja Lampshade Media koja predstavlja Crnogorski dvojac Who See, a nakon njih slijedi Tomo In Der Muhlen u dvorani Vrt. Za kraj petka, vikendaše u Pepermint klubu zabavljaju Peppe & Sergej Trifunović.

Dobar provod predviđen je i za subotu 24. septembra. Tako u Pepermint klubu od 21h kreće Live Tour Music powered by Heineken, a završava velikim partyjem Jagermeistera i Ljetnog kina pod nazivom „Jagermeister presents Somewhere Over the Region“. Osim bogatog muzičkog programa u fenomenalnom prostoru stare tvornice duhana biće još puno zanimljivog sadržaja koji će posjetioci moći isprobati, doživjeti i pritom se dobro zabaviti. Između ostalog, svi posjetioci koji su se barem jednom zapitali kako izgleda stajati pored Tesle u njegovoj hidrocentrali na Nijagarinim vodopadima, asistirati mu u Colorado Springsu ili biti u njegovoj sobi u čuvenom hotelu “New Yorker“, moći će na Weekendu u sklopu programa  uživati u izložbi virtuelne stvarnosti pod nazivom „Doživi Teslu”. Neka iznenađenja smo ipak pripremili za sam Rovinj, stoga vidimo se ubrzo!

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here