Završeno još jedno kolo velike nagradne igre Grand kafe „Vidim ti siguran dobitak“. Kao i u prethodna dva kola nagradne igre, Grand kafa je lojalnost svih svojih vjernih potrošača nagrađivala vrijednim poklonima. Svoju jedinstvenost u kvaliteti mirisa i ukusa vrhunske kafe, Grand kafa je dokazala i nagradnom igrom organizovanoj na prostoru cijele Bosne i Hercegovine u kojoj nije bilo izvlačenja nagrada i sretnih dobitnika. Ogroman broj vjernih potrošača je osim uživanja u omiljenom napitku prepoznao i  želju Grand kafe da im se zahvali za njihovu vjernost.

“Odziv naših vjernih potrošača je prevazišao i naša očekivanja. Podijeli smo rekordan broj poklona koji je veći nego u prethodna dva kola zajedno. I što je najvažnije, imamo sjajne povratne informacije od strane naših oduševljenih potrošača, koji su iskazali veliko zadovoljstvo i zbog samog sistema nagradne igre kao i zbog kvaliteta proizvoda sa kojima su nagrađeni. Svi oni koji su prijavili svoje bodove do 14.07.  ne moraju da brinu jer će dobiti svoj poklon. Zbog velikog broja isporuka potrebno je samo malo strpljenja da poklon stigne na kućnu adresu. Naručili smo i dodatne količine tepsija i  niko neće ostati bez svog poklona. Želimo da se zahvalim svim našim potrošačima i učesnicima Nagradne igre  i sigurni smo da će osim u kafi, uživati i u vrhunskom posuđu”, kažu u Grand kafi.

Ovako organizovana nagradna igra je izazvala veliki interes javnosti u BiH. Sasvim drugačija od ostalih jer je zapravo nagrađivala lojalnost svojih vjernih potrošača vrijednim poklonima. Svako ko je sakupio određen broj bodova je dobio svoj poklon. I to na kućnom pragu, jer Grand kafa je svoje poklone, u  saradnji sa kompanijom Euroexpress, besplatno dostavila na kućnu adresu svakog učesnika nagradne igre.  Grand kafa je još jednom pokazala koliko vodi  računa  o svojim vjernim potrošačima koje je nagradila za ukazano povjerenje.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here