Ostalo je još samo deset dana do kraja velike nagradne igre „Vidim ti siguran dobitak“ koju je za svoje vjerne potrošače organizovala Grand kafa. Svi koji do 14.07.2016. uživaju u vrhunskom mirisu i ukusu Grand kafe i sakupljaju bodove sa dna pakovanja Grand Gold i Grand Aroma kafe od 200 i 500 grama imaju još malo vremena da preuzmu svoje poklone.

Kao i u prethodna dva kola nagradne igre „Vidim ti siguran dobitak“, tako i u ovom, trećem  kolu podijelili smo na hiljade poklona za naše vjerne potrošače. U saradnji sa renomiranom fabrikom „Metalac“, ovaj put smo naše konzumente nagradili tepsijama vrhunskog kvaliteta i to u tri veličine. S pravom kažem da smo podijelili poklone jer naše nagradne igre nemaju izvlačenja niti sretne dobitnike. Mi svoje poklone zapravo dijelimo svim naših vjernim potrošačima koji svakodnevno uživaju u mirisu i ukusu omiljene Grand kafe. I pored velikog broja podijeljenih nagrada, tepsija imamo sasvim dovoljno i još uvijek nije kasno da do 14.07. sakupite svoje bodove i pozovete besplatan broj brze pošte Euroexpress 0800 51 100 i sačekate svoju nagradu na kućnom pragu – izjavila je Nina Cvetković, senior brand manager Grand kafe.

Grand kafa vas poziva da iskoristite ovih desetak dana,  uživate u svojoj omiljenoj kafi  i kompletirate svoje bodove, a zatim obradujete najmilije svojim kulinarskim sposobnostima napravljenim u vrhunskim tepsijama. Na ovaj način Grand kafa brine za svoje vjerne potrošače i ujedno vam pomaže da kompletirate posuđe neophodno u svakom domaćinstvu. Jer sa Grand kafom garantovan vam je  savršen i miris i ukus najbolje kafe na tržištu, ali i siguran dobitak.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here