Kada se kaže stambeni kredit, misli se na Intesa Sanpaolo Banku

Intesa Sanpaolo Banka pokrenula je, novu, jesenju akciju stambenih kredita koje je moguće realizirati sve do 11. novembra/studenog tekuće godine. S tim u vezi ukoliko ste planirali realizirati investiciju u vidu stambenog prostora, sigurno će vas zanimati posebno kreirana akcijska ponuda ove Banke.

6

„S obzirom da Intesa Sanpaolo Banka uvijek stavlja klijente na prvo mjesto i osluškuje njihove potrebe, ovu jesenju kampanju kreirali smo upravo tako – po želji klijenta. Moram istaknuti da smo podigli prag kada je u pitanju fiksna kamatna stopa te je ona sada do 20 godina, a ne smijemo zaboraviti ni kombinovanu kamatnu stopu koju klijenti mogu odabrati na period do 30 godina“, izjavila je Minja Filipović, izvršni direktor Sektora poslova sa stanovništvom Intesa Sanpaolo Banke, te dodala: „Pored navedenog svaki klijent koji se odluči realizirati kredit kod nas, njegov kreditni zahtjev bit će realiziran bez naknade za obradu, te će Banka u njegovo ima finansirati trošak procjene nekretnine do 200 KM“.

U ponudi stambenih kredita nalazi se i  Stambeni krediti za mlade. Riječ je o posebno kreiranoj liniji kredita za mlade do 35. godine starosti, a koji prvi put rješavaju stambeno pitanje.

„Kada spominjemo stambene kredite uvijek se javlja neka doza straha kod stanovništva, a ona je vezana za otplatu kredita u slučaju najtežih životnih situacija. Moram istaknuti da Intesa Sanpaolo Banka, svojim klijentima nudi i mogućnost osiguranja otplate stambenog ili hipotekarnog kredita kod takvih situacija, uz optimalno pokriće do 50.000 KM za prvih 10 godina trajanja otplate kredita“, dodala je Filipović.

Kako bi ovu akciju kredita učinila još interesantnijom Intesa Sanpaolo Banka je obezbijedila za sve nove klijente koji prenesu svoja primanja u vidu plate u ovu Banku, ugovaranje tekućeg računa i odabira jednog od fenomenalnih IN paketa Premium, Prima ili Standard potpuno besplatno u periodu od 6 mjeseci. Za potpuni pregled IN paketa i šta oni uključuju, te prednosti tekućeg računa posjetite www.intesasanpaolobanka.ba ili posjetite najbližu poslovnicu.

„Ukoliko ipak trebate novčana sredstva s kojima ćete raspolagati na vama željeni način, svim našim klijentima na raspolaganju je i posebno kreirana akcija nenamjenskih kredita, koja podrazumijeva kredite s fiksnom kamatnom stopom do zadnje rate, uz otplatu do 10 godina i bez naknade za obradu kreditnog zahtjeva“, zaključila je Filipović.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here