AMBIENTA 2024: Nacionalni sajam namještaja, prostornog uređenja i prateće industrije na Zagrebačkom Velesajmu

Ambienta, vodeći nacionalni događaj za sve ljubitelje namještaja, dizajna interijera i opremanja prostora, održat će se na Zagrebačkom velesajmu od 17. do 20. listopada! Kroz četiri dana, Ambienta okuplja ključne dionike iz drvne i industrije namještaja – proizvođače, dizajnere, poslovne ljude i krajnje kupce – na jednom mjestu, stvarajući priliku za otkrivanje najnovijih trendova koji redefiniraju suvremeni dizajn interijera i mijenjaju način na koji doživljavamo opremanje prostora.

14

Ambienta nije samo sajam; ona je središnje mjesto susreta gdje se kreativci i proizvođači spajaju, potiču nadahnuće, razmjenjuju ideje i oblikuju nove estetske koncepte.

U paviljonima Zagrebačkog velesajma očekuje vas bogata ponuda renomiranih proizvođača iz svih segmenata opremanja doma: namještaj, kuhinje, kupaonice, rasvjeta, parketi, dekoracije, prozori, vrata, mali kućanski aparati i vrtni namještaj. Pronađite inspiraciju za optimalna rješenja u uređenju vašeg doma ili poslovnog prostora.

Posebna Partnerstva i Inovativni Koncepti Ove godine, uz partnerstvo s renomiranim brendom Powered by MEBLO, Ambienta donosi niz pažljivo osmišljenih tematskih cjelina. Design Zone istaknut će dizajnerski namještaj i proizvode vrhunskih tvrtki, dok će Art Box okupiti umjetnike, galeriste i kolekcionare.

S ponosom najavljujemo i inovativni projekt Ambienta & Muzeji. U suradnji s Galerijom Klovićevi dvori, Muzejom suvremene umjetnosti i Etnografskim muzejom, ovaj projekt spaja sajamski brend s bogatom kulturnom baštinom Hrvatske kroz prizmu suvremenog dizajna. Showroom hrvatskih proizvođača namještaja bit će postavljen u foajeima muzeja (Meblo (MSU) i Il Leor (Klovićevi), uz projekciju edukativnih dokumentarnih filmova o Zagrebačkom velesajmu. Posebna pogodnost je zajednička ulaznica koja omogućuje ulazak na Ambientu i razgledavanje izložbi u jednom od tri muzeja.

Nove Atrakcije: Umjetnost i Ekskluzivne Izložbe Ambienta donosi i poseban kulturni dodatak – Izložbu velikih formata: 100 slikara 21. stoljeća. Ova dosad neviđena privatna kolekcija slika velikog formata, koja obuhvaća radove hrvatskih likovnih umjetnika, po prvi će put biti predstavljena javnosti, čime se dodatno obogaćuje kulturna dimenzija ovog događaja.

Spoj Tradicije, Inovacije i Podrške Ambienta predstavlja sintezu tradicije i suvremenog dizajna i funkcionalnosti. Kroz raznovrsnu ponudu, posjetitelji mogu steći uvid u najnovije trendove u industriji namještaja, a sajam iznova svakim izdanjem potvrđuje svoju relevantnost i snagu u drvno-prerađivačkoj industriji.

Ambienta uživa snažnu podršku svojih vjernih izlagača i profesionalaca iz industrije, ali i institucionalnu potporu Ministarstva poljoprivrede, Grada Zagreba, Hrvatske gospodarske komore (HGK), HOK – Obrtnička komora Zagreb i Hrvatskih šuma.

U isto terminu održat će se jedan od najvećih sajmova kulture građenja i održivog razvoja u regiji na kojem izlažu vodeći proizvođači i dobavljači opreme, materijala i rješenja u arhitekturi i graditeljstvu – ArhiBau.

Za sve posjetitelje s kupljenom ulaznicom, pripremili smo i nagradnu igru s atraktivnim nagradama. Glavna nagrada je opremanje doma u Meblu u vrijednosti 7.000 eura. Ne propustite priliku sudjelovati na jedinom nacionalnom sajmu namještaja u Hrvatskoj – dobrodošli na Ambientu 2024!

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here