Sarajevo Marketing Summit donosi ključne trendove i strategije za budućnost

11. SARAJEVO MARKETING SUMMIT

5

U Sarajevu će se 2. i 3. oktobra 2024, održati Sarajevo Marketing Summit, tako će glavni grad BiH, po 11. put zaredom biti centar marketinške industrije i mjesto okupljanja vodećih domaćih, regionalnih, ali i međunarodnih stručnjake iz oblasti marketinga, komunikacija i poslovnog razvoja. Bit će ovo prilika za sve profesionalce iz industrije da istraže najnovije trendove, tehnologije i inovativne pristupe koji oblikuju moderni marketing.

Ovogodišnja tema, “Changing Tomorrow Now”, u fokus donosi ubrzane promjene koje trenutno transformiraju marketing i postavljaju nove temelje za budućnost industrije.

Učesnici će imati priliku prisustvovati predavanjima eminentnih govornika, ali i panel diskusijama u kojima će predstavnici najjačih kompanija iz BiH, regije i svijeta, dijeliti svoja iskustva o temama kao što su:

  • Oglašavanja u modernom marketingu
  • Strategije brendiranja unutar gaming industrije
  • Razvoj korisničkog iskustva i brend menadžmenta

Na konferenciji ćete moći poslušati konkretne primjere i case studyje koji će vam pomoći da unaprijedite svoje marketinške strategije, a kroz najavljene panel-diskusije i prezentacije dobit ćete nove ideje za svoje buduće projekte, osiguravajući da vaša kampanja bude inovativna i relevantna u poslovanju.

Osim bogatog programa, Summit pruža posebnu mogućnost networkinga, gdje će učesnici moći razmijeniti ideje, steći nova partnerstva i proširiti svoju mrežu kontakata.

Samim sudjelovanjem na ovakvom događaju svoj brend i kompaniju predstavljate spremne za budućnost, budućnost u kojoj potrošači uvijek očekuju više i bolje!

Ubrzane promjene zahtijevaju brzo prilagođavanje – iskoristite priliku i upoznajte se sa alatima, ali usvojite i neophodna znanja, koja će vam omogućiti da uvijek budete korak ispred konkurencije.

Registracija je otvorena, a zbog velikog interesa preporučujemo da svoje mjesto osigurate na vrijeme.

Za više informacija i kotizaciju, posjetite web stranicu www.marketing-summit.ba

Partner ovogodišnje konferencije je Ministarstvo kulture i sporta KS, zlatni sponzor Telemach, prijatelji projekta: Podravka Grupa, Dr. Oetker, la Bomba, Hercegovina Produkt, EurCompany, Smoki, Violeta, Argeta, Grand, MI99, Mak Zara.

Organizator 11. Sarajevo Marketing Summita je marketinška agencija Altermedia.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here