NLB Banka Sarajevo: Ludo i nezaboravno na Summertime Madness Festivalu

S ponosom najavljujemo da će NLB Banka Sarajevo u suradnji sa kompanijom Visa biti dio ovogodišnjeg Summertime Madness Festivala, muzičkog i gastro festivala koji će biti jedan od centralnih događaja u Sarajevu u periodu od 15.08. do 24.08.

46

Očekuje vas spektakularan lineup izvođača koji će učiniti da ovo ljeto bude nezaboravno.

Da bismo vam omogućili još bolje festivalsko iskustvo, pripremili smo posebnu pogodnost za sve korisnike NLB Visa kartica. Ukoliko dopunite svoju festivalsku karticu sa minimalno 20 KM koristeći NLB Visa karticu, dobijate dodatnih 10 KM bonusa! Ovo je idealna prilika da uštedite i uživate još više u svim sadržajima koje festival nudi. Osim muzike, očekuje vas bogat dječiji program za vaše najmlađe i nevjerovatna atmosfera.

NLB Banka Sarajevo u prethodnih nekoliko godina pruža podršku ovakvim i sličnim muzičkim i gastro festivalima kako u Sarajevu, tako i u drugim gradovima Bosne i Hercegovine, kroz podršku razvoju i promociji kulture, afirmaciji mladih i urbanih projekata, te lokalnoj zajednici. Pridružite nam se i uživajte u svakom trenutku! Vidimo se na festivalu!

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here