Sparkasse Banka podržava male biznise kroz posebne ponude i usluge

Pod sloganom "Prijatelj malih biznisa", Sparkasse Banka izdvaja iz svoje ponude set proizvoda i usluga koje su posebno kreirane za male poduzetnike, s ciljem podrške njihovom rastu i razvoju. Među ključnim proizvodima ističe se brzi kredit "Sad pa sad" za finansiranje trajnih obrtnih sredstava, koji mali poduzetnici realiziraju uz fiksnu kamatu i roku od 24h sata.

12

Brzi kredit “Sad pa sad” omogućava malim poduzetnicima da brzo dođu do potrebnih sredstava za razvoj i rast svojih poslova, uz ubrzane procedure i fiksnu kamatnu stopu. Kredit se realizira u roku od 24 sata od dostave kompletirane dokumentacije, a rokovi otplate su do 36 mjeseci.

Prestige paket je posebno osmišljen za potrebe malih biznisa, a na način da uz jedinstvenu mjesečnu cijenu nudi set osnovnih bankarskih  proizvoda i usluga koji olakšavaju svakodnevno poslovanje. Paket uključuje transakcijski račun, kartice, elektronsko bankarstvo i mnoge druge proizvode poput smanjenih naknada pri realizaciji kredita, popusta pri zaključenju osiguranja i slično.  Za startap kompanije ovaj Prestige paket je potpuno besplatan prvih 12 mjeseci korištenja, čime se nastojalo dodatno olakšati njihov izazovni početni period poslovanja.

Osim ovih proizvoda, banka nudi i prilagođene setove usluga za male poduzetnike iz različitih branši, uključujući posebne ponude za advokate, notare i ostale slične djelatnosti te posebnu ponudu za zdravstvene ustanove, koje pored bankarskih proizvoda uključuju i proizvode osiguranja koji su namjenski kreirani za ove vrste poslovanja.

„Sparkasse Banka se posvećuje podršci malim poduzetnicima kao njihov partner u svakodnevnim poslovnim aktivnostima. Naši proizvodi su prilagođeni specifičnim potrebama ovog segmenta, dok u saradnji s partnerima razvijamo programe koji ciljano podržavaju njihov razvoj i rast. Posebnu pažnju polažemo stimulisanju razvoja startap kompanija, te za njih pored besplatnog seta bankarskih usluga kroz paket Prestige imamo i posebno osmišljen program „Korak po korak“ koji kombinira mentorsku i finansijsku podršku“, izjavila je Emina Muharemović, direktorica sektora za poslovanje sa stanovništvom i malim preduzećima Sparkasse banke.

Više informacija o ponudama i pogodnostima za male biznise zainteresovani klijenti mogu dobiti na oficijelnoj stranici www.sparkasse.ba ili putem info linije 033 958 300.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here