Ambienta 2024: Najznačajniji sajam namještaja i unutrašnjeg uređenja

U terminu  od 17. do 20. listopada, po 51. put, uz brojna koncepcijska osvježenja, okuplja eminentne izlagače iz zemlje i inozemstva.

6

Zanimljive i atraktivne zone izlaganja, od namještaja i dizajna preko uređenja interijera i eksterijera do galerija, umjetnina i stanovanja, pripremaju se prema najvišim standardima sajamske industrije.

Za vrijeme Ambiente, jednog od najvećih sajamskih brendova, paviljoni će se pretvoriti u mjesta istinske inspiracije za stvaranje doma s vlastitim dizajnerskim potpisom, za otkrivanje trendova i inovativnih rješenja.

NOVITETI:

Najveći novitet  ovogodišnje Ambiente je izlazak  izvan okvira Velesajma. U suradnji s muzejima partnerima, u njihovim foajeima, otvaraju se dodatni showroom-ovi izlagača koji izlažu na Ambienti.

Uz Design box i Design zone, najavljuje se po prvi put postavljanje Izložbe velikih formata na kojoj će se predstaviti 100 hrvatskih slikara 21. stoljeća.

Trademark sajma Ambienta je izuzetno zanimljiv i sadržajni popratni program. Posjetitelje će zasigurno razveseliti atraktivni proizvodi naših izlagača – sponzora Nagradne igre Ambienta 2024.

Već danas rezervirajte svoje mjesto na AMBIENTI, poslovnom, kulturnom i marketinškom događaju godine! Priuštite si nezamjenjive B2B susrete u okruženju brojnih posjetitelja i medija.

POSEBNA POGODNOST:

Iskoristite pogodnost za nastup na Ambienti: prijave po najpovoljnijim cijenama traju do 5. srpnja 2024.

Više informacija:  www.zv.hr

Za izlagače: zv.ambienta@zv.hr

https://www.zv.hr/sajmovi-7/ambienta-63/izlagaci-2541/prijava-izlaganja-2536/2536

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here