Otvorene prijave za YouthSpeak Forum 2024: Pridružite se najvećoj platformi za mlade u BiH!

Deseti po redu YouthSpeak Forum u Bosni i Hercegovini s ponosom nastavlja tradiciju okupljanja mladih lidera i entuzijasta dugu deceniju. Ovogodišnji događaj će se održati 29. juna 2024. godine u prostorijama Doma mladih na Skenderiji u Sarajevu.

19

Očekuje se da će se okupiti preko 800 mladih iz cijele Bosne i Hercegovine, spremnih da se angažuju, razmijene ideje i stvore pozitivnu promjenu u svojoj zajednici i šire.

Organiziran od strane najveće svjetske omladinske organizacije AIESEC, YouthSpeak Forum predstavlja globalni događaj koji služi kao glavna i najveća nacionalna platforma za mlade, pružajući prostor za networking, razmjenu mišljenja i osiguravanje da se njihov glas čuje. Ovaj forum, prisutan u više od 104 države, fokusiran je na upoznavanje mladih s UN-ovim Ciljevima Održivog Razvoja te ima za cilj približiti mlade tržištu rada i stvoriti prilike za njihov profesionalni i lični razvoj. Ovogodišnji YouthSpeak Forum temelji se na tri ključna cilja održivog razvoja: “Rodna ravnopravnost” (Gender Equality), “Dostojanstven rad i ekonomski rast” (Decent Work and Economic Growth), sa primarnim fokusom na “Partnerstvom do ciljeva” (Partnerships for the Goals).

Kao dugogodišnja platforma za mlade, YouthSpeak Forum nastavlja da inspiriše i podržava mlade generacije u ostvarivanju njihovog punog potencijala, dok istovremeno pruža prostor da se njihov glas čuje i cijeni. Kroz keynote sesije, panel diskusije i slične radionice imat ćete priliku čuti nevjerovatne govornike kao što su Marko Vuletić, Irma Bejdić i mnogi drugi koji će podijeliti svoje inspirativne priče i iskustva.

Jedna od najuzbudljivijih aktivnosti je YouthSpeak Fair na kojem ćete imati priliku istražiti širok spektar brendiranih i personaliziranih štandova partnera i prijatelja AIESEC-a u BiH. Osim što će biti puni zanimljivih informacija, ovi štandovi će također promicati različite ciljeve održivog razvoja. Ovo je prilika za mlade da se informišu, postavljaju pitanja i možda čak pronađu inspiraciju za svoje buduće projekte ili karijere.

Prijave za YouthSpeak Forum 2024 su otvorene! Ne propustite priliku da budete dio najvećeg događaja za mlade u Bosni i Hercegovini. Pridružite nam se 29. juna 2024. godine u Sarajevu i postanite dio globalnog pokreta za pozitivne promjene.

Prijavite se danas i osigurajte svoje mjesto na YouthSpeak Forumu 2024! Ulaz je besplatan.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here