Dati sve od sebe za posao koji radite i fokusirati se na ispunjenje očekivanja klijenata, istrajavati na kvaliteti jeste ključni sastojak vašeg uspjeha, ali nije jedini faktor. Uvijek morate biti u prednosti, smišljajući nove načine kako da proširite ponudu i kako da se dopadnete rastućoj bazi ekološki osviještenih kupaca.

Na svu sreću, za Vas i druge profesionalce u štampanju danas, nova serija HP Latex 2700 štampača pruža rezultate na svim frontovima, omogućavajući efikasniji, profitabilniji i održiviji način štampanja – bez žrtvovanja kvaliteta.

Od grafike na prozorima i vanjskih natpisa do platna, zidnih tapeta, zavjesa za prozore, grafike vozila, tekstila i još mnogo toga, serija HP Latex 2700 Printer Vam omogućava da isporučite širok spektar jedinstvenih aplikacija i ostvarite profit.

Ubrzajte efikasnost proizvodnje

HP Latex 2700 pomaže Vam da ubrzate poslovanje sa živim bojama do 89 m²/h (958 ft²/h). Njegovo automatsko čišćenje glave štampača i intuitivni interfejs pomažu vam da uštedite vrijeme i novac. Osim toga, možete dobiti proaktivnu podršku, kontrolu toka posla i online obuku uz HP Professional Print Service planove.

Printajte sa većim profitom

Proširite svoju ponudu najbjelijom bijelom bez požutjelih tragova tokom protoka vremena, stalnog održavanja i bez trošenja bijele boje. Ostvarite veći profit sa 30 posto širim rasponom boja u širokom rasponu primjena i doživite jednostavnu završnu obradu i instalaciju uz rastezljivost boja do 160 posto za umotavanje.

Čuvajte zdravlje i životnu sredinu

HP Latex boja sa 65 posto sastava vode su tehnologija sa najviše ekoloških certifikata dizajnirana da izbjegne opasnosti povezane sa UV zračenjem. Bez opasnih zagađivača vazduha, print bez mirisa, kartona koji se može reciklirati i širok spektar kompatibilnih ekološki prihvatljivih medija.

————————————————————————————————————————————-

HP u Bosni i Hercegovini predstavlja tvrtka Fortuna Digital d.o.o. u Sarajevu, a zajedno s ostalim tvrtkama u grupaciji prisutni su u 11 zemalja u regiji te time jedan od najznačajnijih predstavnika svjetski renomiranih brendova u industriji digitalnog tiska.

————————————————————————————————————————————-

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here