Na prestižnom sajmu PROWEIN u Dizeldorfu sedam bh. vinarija

Predstavljaju se Podrum manastira Tvrdoš, Podrum Ostojić, Vinski podrum Anđelić, Hepok, Vinogradi Nuić, Vinarija Domanica, Podrumi Vukoje 1982

71
Prowein

U njemačkom gradu Dizeldorfu u nedjelju je otvoren prestižni sajam vina i alkoholnih pića PROWEIN 2022. na kome učestvuje i sedam bh. kompanija.

Njihov zajednički nastup organizovala je Vanjskotrgovinska komora BiH, a predstavljaju se Podrum manastira Tvrdoš, Podrum Ostojić, Vinski podrum Anđelić, Hepok, Vinogradi Nuić, Vinarija Domanica, Podrumi Vukoje 1982.

PROWEIN je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi vina i alkoholnih pića u Evropi, na kojoj se susreću distributeri i predstavnici vodećih maloprodajnih lanaca, a ove godine održava se od 15. do 17. maja. Više od 5.500 izlagača iz više od 60 zemalja predstavit će svoja vina, žestoka pića i craft pića.

“Učešće bh. kompanija na jednoj od najuglednijih međunarodnih izložbi vina i alkoholnih pića u Evropi, direktno doprinosi kvalitetnijem pozicioniranju bh. brendova i ukupnom izvozu. Slijedom prethodnih godina, i ovaj put se očekuje velika posjećenost i uspješni rezultati za naše izlagače koji su već prepoznati po odličnom kvalitetu svojih proizvoda”, navode iz Vanjskotrgovinske komore BiH.

IZVORAkta.ba
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here