BH Telecom nadmašio zaradu iz 2019.

Za narednu godinu spremaju niz novosti za svoje korisnike.

83
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Za ovu godinu iz BH Telecoma poručuju da su premašili plan dobiti već u augustu i nadmašili zaradu iz 2019. godine, a za narednu ponovo spremaju niz novosti za svoje korisnike.
Između ostalog, u pripremi je i sedam igranih serija u produkciji BH Telecoma, a u toku je javni poziv za nove projekte.

Kazao je to Sedin Kahriman, generalni direktor BH Telecoma, najavljujući da u novogodišnjoj noći korisnike Moje TV BH Telecoma očekuje troiposatni revijalni program sa domaćim i regionalnim zvijedama i prikazivanje filma Danisa Tanovića “Deset u pola”, prenosi FTV.

” Naše procjene su da će dobit BH Telecoma biti uvećana u odnosu na plan više od 50 posto. Bilježimo kontinuiran porast broja korisnika u svim ključnim segmentima, ulažemo i gradimo nove domaće platforme-sedam igranih serija u produkciji BH Telecoma za platformu BH content lab. U toku je javni poziv, pristižu novi projekti kad je pitanju sadržaj, kad je u pitanju tehnologija, kad je u pitanju uvođenje novih servisa i usluga – naravno da jako puno radimo na tome i vrlo ambiciozno ulazimo u 2022. godinu”, kazao je Kahriman.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here