Objavljen Javni poziv za oslobađanje plaćanja zakupnina poslovnog prostora u vlasništvu Distrikta

Javni poziv objavljen je na službenoj web stranici Vlade Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i na oglasnoj ploči u zgradi Vlade Brčko distrikta Bosne i Hercegovine dana 24. 8. 2020. godine i traje osam dana od dana objave

20
Gospodarsko vijeće Brčko

Ured za upravljanje javnom imovinom objavio je Javni poziv za podnošenje prijava od strane poslovnih subjekata kojima je zabranjen rad usljed stanja prirodne nesreće zbog COVID-19 radi oslobađanja plaćanja zakupnine poslovnog prostora i javne površine u vlasništvu Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.

Javni poziv objavljen je na službenoj web stranici Vlade Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i na oglasnoj ploči u zgradi Vlade Brčko distrikta Bosne i Hercegovine dana 24. 8. 2020. godine i traje osam dana od dana objave.

Kompletan tekst Javnog poziva objavljuje se na službenoj web stranici Vlade Brčko distrikta Bosne i Hercegovine  http://kuji.bdbih.gov.ba/Content/Read/oglasi-kancelarije  kao i na oglasnoj ploči u zgradi Vlade Brčko distrikta BiH, a informacije u vezi s Javnim pozivom mogu se dobiti na broj telefona 049/240-632.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here