Addiko banka produžava akciju korištenja internet i mobilnog bankarstva bez naknada do 31. maja

Banka neće povećavati cijene svojih usluga, već će nastojati ponudu uskladiti s mogućnostima klijenata

48

Akcija plaćanja bez naknade, korištenjem usluga Addiko Mobile i Addiko E bank za fizička lica, koju je Addiko banka prva uvela na bh. tržištu, produžena je do kraja maja. Iako se situacija s pandemijom korona virusa djelomično stabilizovala, te su neke mjere ublažene, ipak je situacija još uvijek daleko od uobičajene, što je bio motiv banci da klijentima, korisnicima ovih usluga, omogući da i dalje sva plaćanja realizuju iz udobnosti svog doma, kada god to njima odgovara, bez odlaska u banku i bez naknade.

Svjesno smo se odrekli dijela prihoda i pokrenuli ovu akciju kako bismo naše klijente maksimalno zaštitili. Omogućili smo im da, u rizičnim epidemiološkim uslovima, ne moraju izlaziti iz svojih domova radi korištenja bankarskih usluga”, ističe Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.

“Klijenti su sa zadovoljstvom prihvatili ovu pogodnost, a drago nam je da smo podstakli i druge na ovakve ili slične akcije, s ciljem zaštite zdravlja naših klijenata”, naglasio je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka i dodao da je akcija produžena do 31. maja ove godine, uz namjeru Banke da prati razvoj situacije i u skladu s tim prilagođava uslove korištenja svojih proizvoda i usluga.

Osim ove akcije, Addiko banka je preduzela i niz mjera da zaposlenike i klijente maksimalno zaštiti od eventualne zaraze, a kako je ranije saopćeno, Banka neće povećavati cijene svojih usluga, već će nastojati ponudu uskladiti s mogućnostima klijenata nudeći pogodnosti poput ovih za korištenje Addiko digitalnih usluga.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here